Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 10. Avg 2019 ob 21:29

Nikonja napisal/-a:
10. Avg 2019 ob 19:28
Škoda, ker če bi se dalo dodati Netflix,YT, Plex... sem prepričan da bi ziher dobili še marsikaterega tehno frika na naročnino Slika

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tehno friki vsaj vedo, da bodo za te aplikacije potrebovali android box ;-) Za vse ostale, ki pa želijo le televizijo z YT in ostalimi app-i, pa bi bila to super rešitev :) :idea:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1949
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 1. Feb 2020 ob 18:33

A se teh spam botov res ne da blokirat?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7446
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Maj 2020 ob 16:54

Ali se nastavitve zv vmesnika, konkretno: nastavitev časa vklopa ohranjevalnika zaslona - shrani na tv vmesnik ali na profil ki je na strežniku t2 - se pravi da če na drugem tv vmesnik izberem isti profil, bom imel nastavljen enak časovnik za ohranjevalnik zaslona kot sem ga nastavil na prvem vmesniku (isti profil) ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1949
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 15. Maj 2020 ob 17:10

Screensaver je vezan na kombinacijo naprave in profila.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1146
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mahi » 16. Maj 2020 ob 11:49

Super bi bilo, da bi se na vmesniku dalo izključiti TV zaslon ob poslušanju radia.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7446
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 16. Maj 2020 ob 21:15

To pa bolj težko če dobivaš signal preko hdmi.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 17. Maj 2020 ob 08:54

Se še komu pojavljajo prekinitve ob poslušanju radio postaj? Deluje nekaj časa BP, nato se pojavi krogec za čakanje, po ~ 1 minuti nadaljuje naprej. Uporabljam T-2 TV app (Android TV).

weby
Navdušenec
Prispevkov: 545
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a weby » 17. Maj 2020 ob 20:07

Jap, opažam isto, že vsaj kakšen mesec.
Tudi na T-2 TV appu za Android TV (Philips letnik 2018)
Slika <-- Čakal 33 dni

Uporabniški avatar
Caffrey
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 07:58
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Novo mesto

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a Caffrey » 19. Maj 2020 ob 12:22

Morali bi uredit, da se do vsebine posamezne oddaje v epg pride z manj kliki.
Ali pa narediti kakšen grid view.
Slika

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1146
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mahi » 19. Maj 2020 ob 17:29

MrTwelveTrees napisal/-a:
16. Maj 2020 ob 21:15
To pa bolj težko če dobivaš signal preko hdmi.
Sem mislil preko APP
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7446
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 19. Maj 2020 ob 19:55

Slika

Zame urejanje in ustvarjanje profila ni isto.
Ti lahko ustvariš nov profil, ne da bi ga urejal, je tako ? Jaz mislim tako.

piše:

"Če želite nepooblaščenim osebam preprečiti ustvarjanje novih profilov, lahko to možnost zaklenete. Za ustvarjanje novih profilov bo potrebno vnesti vaše uporabniško geslo."

To ni konkretno napisano, kaj pomeni ta kljukica:
Ok najbrž novega profila ne moreš utvariš, ali pa lahko urejaš vrstni red kanalov če je ta kljukica (na STB) ?
"you know what? you know what? you know what?"
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1949
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 19. Maj 2020 ob 19:55

Če je ta nastavitev obkljukana, je z geslom zaklenjeno ustvarjanje in brisanje profilov. Na kratko je zaklenjeno urejanje seznama profilov. Ker se je že vnaprej vedelo, da je lahko tekst kratek nejasen, imaš nad njim še daljši opis.

map
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: Nadgradnja TV vmesnika (GUI) + predlogi za nadgradnjo

Odgovor Napisal/-a map » 25. Maj 2020 ob 13:35

V tem pozdravnem zaslonu oz takoj ko prižgeš STB bi lahko dodali bližnjico do radia. Zdej recimo je samo glej TV, Videoteka, moji posnetki, tV programi. Ali se mogoče to da kje nastavit?

Odgovori