Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
krepki45
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 1. Mar 2019 ob 18:00

g33k napisal/-a:A nebi vsak SDD disk prebavil 500Mbit?
Moj ssd v imacu 2017 tega ne prebavi v Wd MyCloud pa imam Hdd 3TB

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 1. Mar 2019 ob 18:41

500mbit je mala malca za ssd

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3574
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Mar 2019 ob 18:56

Za nvme (x4) je pa kavica.
Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 194
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 1. Mar 2019 ob 19:40

Za RAID 0 SSD-je pa piškotek :lol:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3574
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Mar 2019 ob 19:59

Sam se pa splača dati 2 ali več NVME diskov dati v raid 0 - če pa en disk odleti je pa tudi piškotek papa.
Slika

shon
Novinec
Prispevkov: 18
Pridružen: 17. Avg 2018 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant hbo

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a shon » 1. Mar 2019 ob 22:06

A se še komu zatikata slo1 in slo 2? Meni se že dva dni zatikata, ostali programi so ok, sem javil napako na helpdesk, isto se dogaja tudi pri mojemu sosedu...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Mar 2019 ob 22:14

napačna tema
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

smesko23
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 6. Mar 2019 ob 20:17

Jest bom inel enako zadevo
Se pravi optika in en utp v spodje nadstropje kjer bodo 3 tvji

Kak switch naj si kupim da ne bo problemov z zatikanjem slike

Ker verjetno t-2 ne zagotovi seitcha ceprav mi je zanimivo kako se to resi ce stranka vzame na optiki 4 tvje
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Mar 2019 ob 20:43

Če boš lepo prosil omrežnega tehnika ti ga bo on dal na reverz od T2.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

serafko
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 6. Apr 2018 ob 07:46
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a serafko » 6. Mar 2019 ob 23:59

T-2 ti da na reverz switch tp-link najcenejši za 9€, 100Mbit, ki ne podpira igmp snoopinga. Jaz sem ga zamenjal za 1gbit takega ki podpira multicast, pa ni bilo nič bolje, še vedno se je slika zatikala in se še zatika.

Mm123
Znanec
Prispevkov: 72
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 7. Mar 2019 ob 10:29

Piši in kliči toliko časa, da uredijo. Vedno je prvi argument klicnega centra, da je napaka na strani stranke. VEDNO.
Pri meni je na STB-ju z HLS daljše bilo tako: "slika zamrzne, pojavi se znak za predvajanje in nato slika preskoči nekaj kadrov nazaj". Tudi, ko je bil STB vezan direktno na modem.
Tv2go preko chromecast pa je deloval brez zatikanja, mislim halo... in potem je vedno kriva uporabnikova oprema, ali pa Telekom (gpon optika).

Potem je lepega dne spet začelo delovati.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Mar 2019 ob 12:29

Točno tako, jaz bi reklamiral vsakič ko bi dobil odgovor. Saj dobiš odgovor da so napako odpravili ? Ti odgovoriš da ne, posnameš video za dokaz, in reklamiraš račun.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Mm123
Znanec
Prispevkov: 72
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 7. Mar 2019 ob 14:13

Pr meni sicer v tem zadnjem primeru niti niso priznali napake (čeprav sem jim poslal video, in vse lepo opisal), češ, da nihče na mojem območju nima oz. ni prijavil napake.
Potem pa se je čudežno popravila čez nekaj časa. Predvidevam, da je bilo nekaj s HLS v splošnem - enkrat so že imeli napako in so mi povedali, da je splošna napaka na HLS. Vendar to izvleči iz njih je ponavadi zelo mučno. Saj pri drugih operaterjih je isto.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Mar 2019 ob 14:46

Moraš biti vztrajen.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

g33k
Legenda
Prispevkov: 1155
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Optika,Oranžni diamant in zatikanje TV

Odgovor Napisal/-a g33k » 7. Mar 2019 ob 15:06

"...češ, da nihče na mojem območju nima oz. ni prijavil napake."

Resno? :roll:
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Odgovori