Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 380
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 14. Apr 2019 ob 13:53

Zanima me zakaj že nekaj časa Arris dela to, da ni važno kateri program si gledal nazadnje, ko ga zaženeš iz povsem ugasnjenega stanja, VEDNO začne s prvim na seznamu programov, ki je v mojem primeru SLO1 program. Tega prej ni delalo, sedaj pa že nekaj časa. Imam samo en profil za programe, se pravi se zažene direktno brez da bi moral prej izbirat al pa karkoli. Kakšna ideja kje bi bil lahko catch, da se to dogaja oz kaj naj naredim, da bo ob cold zagonu začel s programom, ki sem ga gledal nazadnje?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 15. Apr 2019 ob 12:41

Ne izklapljaj iz vtičnice? al pa si naredi svoj profil in si daj programe ki jih gledaš na začetek seznama...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 380
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 15. Apr 2019 ob 13:29

Fora je, celotni TV sklop izklapljamo že ves čas, pa se prej to ni dogajalo. Sedaj pa se, kaj vem, zadnja 2 meseca?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 15. Apr 2019 ob 14:40

064064064 pa prijavi napako.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Arris se vedno zažene s prvim programom na spisku

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Apr 2019 ob 14:42

To se tudi meni dogaja, v spalnici ugašam vse na razdelilcu za elektriko, potem pa en dan je tako da se prižge pri kanalu drugi dan pa pri izbiri profila.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori