IP TV v drugem objektu

Vse o T-2 IP televiziji

IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a pia2001slo » 21. maj 2019 ob 12:48

Pozdrav,

mogoče je bilo že kdaj odgovorjeno pa nisem našel...zanima me ali lahko in kako uredim, da bi starša gledala IPTV na "non smart TV" v sosednji stavbi (brunarica oddaljena od mene 10 metrov). UTP kabla tja ne morem peljati,kako bi izgledalo preko wifi, na njuni strani pa potem utp v TV komunikator in potem hdmi na tv ? Android škatlice odpadejo ker kar je več kot "en klik" je preveč

hvala za pojasnilo če in kako bi to naredil
Janko
pia2001slo
Novinec
 
Prispevkov: 19
Pridružen: 1. okt 2007 ob 12:29
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 21. maj 2019 ob 12:52

Mogoče preko ruckusov (če ni preveč motenj vmes).

Lp
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 726
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a Nikonja » 21. maj 2019 ob 13:04

Kaj je problem z kablom ker 10mt res ni velik.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nikonja
Faca
 
Prispevkov: 106
Pridružen: 8. apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 21. maj 2019 ob 13:22

Vzameš nek Android box (npr. mibox), ga povežeš prek WiFI-ja, nanj naložiš T-2 TV app, naložiš tole: https://play.google.com/store/apps/deta ... t&hl=en_US Nastaviš, da se T-2 TV app zažene ob bootu in je zadeva za uporabnika skoraj identična kot navaden STB.
mikrohard
Starešina
 
Prispevkov: 1505
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a pia2001slo » 21. maj 2019 ob 13:31

@mikrohard

hmm..ja mogoče bi to šlo


@Nikonja - ker ga po zraku nebom vlekel, vmes pa je teren tak da ne morem kopati
pia2001slo
Novinec
 
Prispevkov: 19
Pridružen: 1. okt 2007 ob 12:29
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a pia2001slo » 21. maj 2019 ob 13:32

@mikrohard

preko t2-tv aplikacije recimo eurosport ne dela..
pia2001slo
Novinec
 
Prispevkov: 19
Pridružen: 1. okt 2007 ob 12:29
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 21. maj 2019 ob 13:41

mikrohard
Starešina
 
Prispevkov: 1505
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a Nikonja » 21. maj 2019 ob 13:44

Pol pa to kaj je @mikrohard povedal. Druge opcije ni.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nikonja
Faca
 
Prispevkov: 106
Pridružen: 8. apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a RobertM » 21. maj 2019 ob 18:54

Če je objekt na istemu elektro števcu bi šlo tudi preko power line adapterjev ;-)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
 
Prispevkov: 2211
Pridružen: 24. dec 2006 ob 13:51
Kraj: Okolica Tolmina
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a pia2001slo » 21. maj 2019 ob 21:20

žal ni
pia2001slo
Novinec
 
Prispevkov: 19
Pridružen: 1. okt 2007 ob 12:29
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a madpanter » 22. maj 2019 ob 12:30

Neki takega bi moral naredit pomoje:

https://wiki.dd-wrt.com/wiki/index.php/Client_Bridged

zdej če pa iptv čez to laufa pa nevem, drugače pa ruckus je preverjena zadeva za iptv http://www.bolha.com/iskanje?q=ruckus

:hmm:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS
Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
 
Prispevkov: 3076
Pridružen: 5. apr 2006 ob 10:02
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a hiberleaf » 26. maj 2019 ob 08:53

Deluje ruckus na 5 GHz?
Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
 
Prispevkov: 132
Pridružen: 24. sep 2018 ob 22:51
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a madpanter » 26. maj 2019 ob 09:47

2.4 je kakor se jaz spomnim 54mbit max
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS
Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
 
Prispevkov: 3076
Pridružen: 5. apr 2006 ob 10:02
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 26. maj 2019 ob 10:17

Če že ruckus, potem morata biti obe enote čim bližje drug drugi, na oknu če se le da.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6907
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: IP TV v drugem objektu

OdgovorNapisal/-a asgard » 29. maj 2019 ob 08:33

2 ubiquiti antene na 5.8 . Je pa res da je malo škoda dajat 160 € za 10. Jaz bi na vse načine preveril kako se da kabel potegnit.
Uporabniški avatar
asgard
Model
 
Prispevkov: 324
Pridružen: 13. mar 2009 ob 15:23
Kraj: Idrija
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN

Naslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 11 gostov