Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
ježek
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ježek » 11. Dec 2021 ob 21:36

Jaz imam Amino Kamai 7 vmesnik in mi pilot zelo slabo deluje (potrebno ga je usmeriti direktno v vmesnik in zelo močno pritiskati tipke - včasih večkrat ker ne "prime). Se ga da zamenjati za tega Ruwido?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8651
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Dec 2021 ob 15:05

Se da, prej pokliči v poslovalnico če je na zalogi.

Spirit
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 10:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Spirit » 12. Dec 2021 ob 15:47

Ali to brezplačno zamenjajo?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2880
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Dec 2021 ob 16:01

Ne. Boljši daljinec moraš sam plačat.

https://klub.t-2.net/ponudba.aspx/11584

Uporabniški avatar
ježek
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ježek » 12. Dec 2021 ob 17:59

V zgornjem linku se nikjer ne vidi cena
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2880
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Dec 2021 ob 18:00

Klikneš na možnost B (klubska cena z enkratnim plačilom) in boš videl, da je cena 0 točk + 15€. Lahko pa poskusiš z možnostjo A, kjer pošlješ povpraševanje... mogoče ga dajo celo zastonj, če si dobra stranka?

Uporabniški avatar
ježek
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ježek » 13. Dec 2021 ob 06:43

Se da Ruwido tudi tako nastavit da z eno tipko prižgeš stb + tv potem pa samo tipke za glasnost spreminjajo glasnost tv vse ostale tipke pa stb?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8651
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Dec 2021 ob 10:15

Spirit napisal/-a:
12. Dec 2021 ob 15:47
Ali to brezplačno zamenjajo?
JA ! brezplačno, za tisti, ker sta 2 tipa Ruwida, tisti ki je v klubu je malo lepše oblikovan, tisti ki pa ni za plačilo je pa na zgornji povezavi ki sem jo že dal.

Uporabniški avatar
ježek
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ježek » 14. Dec 2021 ob 11:41

Evo sem zamenjal daljinec od Aminota za Ruwido - tisto brezplačno. Treba je samo paziti ker obstajata dve verziji tega brezplačnega pilota. To se ugotovi tako da se sname pokrovček od predala za baterije in tam se vidi barva vezja. Za Amino kamai mora obvezno biti rjavo vezje (ne zeleno). Tile z rjavim vezjem so novejša serija in se jih da sprogramirat za Amino kamai.
Slika

Uporabniški avatar
John Wayne
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 29. Mar 2012 ob 23:24
T-2: Že imam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a John Wayne » 25. Dec 2021 ob 19:15

Ko gledam tv (Sony KD-55XH9505) 4K programe preko Arrisa 5305 je slika sprana - slaba nekontrastna, če pa isti program gledam na tv preko android programa IPTV (Alexander Sofronov) je pa kristalno čista. Zakaj?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2880
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Dec 2021 ob 23:48

Na TV-ju moraš HDMI vhod, ki ga uporabljaš za arrisa nastaviti na “izboljšan format” oz. “4k ultra” ali kakorkoli je to sony poimenoval na novih tv-jih. Na mojem starem sonyju je to v nastavitvah pod “zunanji vhodi”, “format signala hdmi”. Skratka… HDMI port moraš nastaviti na tako verzijo, ki podpira HDR.

Uporabniški avatar
John Wayne
Faca
Prispevkov: 107
Pridružen: 29. Mar 2012 ob 23:24
T-2: Že imam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a John Wayne » 27. Dec 2021 ob 12:00

Hvala za odgovor. “Izboljšan format” imam vklopljen, se bom moral z nastavitvami na tv poigrat.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4465
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a atepej » 27. Dec 2021 ob 12:49

John Wayne Daj vmesnik na kakšno butasto TV na Sony si pa naloži: https://play.google.com/store/apps/deta ... tv.android Glede, da imaš TV z HEVC podporo bo slika 1080p.
Slika

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI OPTIMUM 500/100
Kraj: SG

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 29. Dec 2021 ob 12:52

Bi bilo tudi pošteno od t-2,da tisti ki uporabljajo aplikacijo in ne potrebujejo vmesnika da se ta vmesnik vrne in ne zaračunava naročnina.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4465
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a atepej » 29. Dec 2021 ob 13:01

Se strinjam, samo o tem ne odločam jst ...
Slika

Odgovori