Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 27. Sep 2019 ob 18:34

Ta novi vmesnik uporablja HLS? :hmm:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2065
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Sep 2019 ob 18:43

Predvaja enake stvari kot vsi stari vmesniki... odvisno od lokacije.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 644
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + app

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a blackmack » 1. Okt 2019 ob 18:26

Potrjeno je novi vmesnik Arris VIP 5305 in se že dobi.

Slika

Daljinec je pa tak

Slika
Slika

krepki45
Model
Prispevkov: 321
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 5. Okt 2019 ob 05:42

A ta Arris VIP 5305 podpira HDMI CEC in ali ga lahko upariš z TV?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3979
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Okt 2019 ob 05:52

Koker je men znano da
Slika

smesko23
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 5. Okt 2019 ob 07:51

a se da na ta daljinec sprogramirat tv tako kot pri aminotu
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3979
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Okt 2019 ob 07:54

Ne, če ima pa Tv cec je pa isto.
Slika

smesko23
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 5. Okt 2019 ob 12:40

oo tv imam star cca 12 let tko da hdmi cec nimam. bom pol ostal na Aminotu.

je pa v prihodnosti v mislih onepls tv....
Slika

wickedboy
Faca
Prispevkov: 195
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 19. Nov 2019 ob 21:34

a kdo ve če se lahko izklopi luč zadaj? mislim da je od audio

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3979
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a atepej » 20. Nov 2019 ob 00:08

Prilepiš gor izolirani trak?

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Slika

wickedboy
Faca
Prispevkov: 195
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 20. Nov 2019 ob 20:00

vmesnik ni moj :) To bi lahko t-2 rešil s fw sigurno...

krepki45
Model
Prispevkov: 321
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 20. Nov 2019 ob 20:04

Jaz imam prelepljeno z selotejpom prav tako sprednjo,enako na vseh napravah,kjer je lučka moteča,če je v splanici.

wickedboy
Faca
Prispevkov: 195
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 20. Nov 2019 ob 21:17

malo heca...
verjetno večini lučke ne pašejo. spredaj še razumem, zadaj pa? ambilight?

swar
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 20. Nov 2009 ob 18:44
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a swar » 15. Dec 2019 ob 20:19

Pozdravljeni

Imam Philipsov android tv iz leta 2016, model 49PUS6501/12 in mi ne deuje hdmi cec popolnoma kakor mi je deloval na aminotu kamai 7, kjer sem uporabljal daljinec za tv tudi za upravljanje stbja.Sedaj mi deluje daljinec od arrisa...Ali je možno da so na t2 narobe nastavili hdmi cec?Ker ko sem ga prinesel domov sploh ni bil omogočen prkilop na t2 omrežje šele po klicu na helpdesk mi je omogočil uporabo....

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2065
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 15. Dec 2019 ob 20:23

To je največji problem CEC-a (da deluje od naprave do naprave različno). Če imaš v nastavitvah vse obkljukano, je to to.

Odgovori