Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
swar
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 20. Nov 2009 ob 18:44
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a swar » 15. Dec 2019 ob 20:48

Škoda da ne deluje na vseh napravah enako...Aminota sem menjal ravno zaradi tega ker mi je cec vcasih nagajal pa tudi arris ima lepso sliko se mi zdi vsaj stari 1113 je imel na sd kanalih mnogo lepso sliko kot amino kamai.


Sent from my iPhone using Tapatalk

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciglence » 29. Dec 2019 ob 21:10

Imam STB Arris VIP 5305 in LG 49 UH 750V. Pojavlja se težava od samega začetka, da STB kar naenkrat neha delovati, zelena lučka ostane goreti,ekran črn. Potem ugasnem STB, ga čez par sekund ponovno prižgem in stvar deluje naprej, a se pozneje spet ponovi. :grrpc:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1954
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Dec 2019 ob 21:13

A je ekran popolnoma črn, ali so na sredini tri pikice?

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciglence » 29. Dec 2019 ob 21:15

Ne, vmes malo useka zelenaga snega in ostane črno. Ni treh pikic v sredini.
Zadnjič spremenil ciglence, dne 29. Dec 2019 ob 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciglence » 29. Dec 2019 ob 21:17

Največji problem so hišni laiki, ki mislijo da se je TV avtomatsko izključil, a ni tako. Z njimi je več dela, kot z STB boxom.

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Tosho » 30. Dec 2019 ob 07:18

ciglence napisal/-a:
29. Dec 2019 ob 21:10
Imam STB Arris VIP 5305 in LG 49 UH 750V. Pojavlja se težava od samega začetka, da STB kar naenkrat neha delovati, zelena lučka ostane goreti,ekran črn. Potem ugasnem STB, ga čez par sekund ponovno prižgem in stvar deluje naprej, a se pozneje spet ponovi. :grrpc:
To se dogaja tudi pri meni na VIP 1003 v časovnem zamiku pri prevrtavanju, vendar s to razliko, da mi stb sam restarta in se potem vrne v stanje, kot ko ga normalno vklopiš. Se mi pa to dogaja od tiste posodobitve "ustvarjena zate", ko so dodali tisti začetni zaslon.
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 834
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 30. Dec 2019 ob 08:33

Poskusi začetni zaslon izklopit (če ga ne uporabljaš)
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Skorc » 30. Dec 2019 ob 08:54

Dejte me prosim podučit :) Kje se pa izklopi začetni zaslon? A je ta možnost le pri novih 4K vmesnikih? Jaz imam VIP 1113.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Tosho » 30. Dec 2019 ob 09:43

ciril88 napisal/-a:
30. Dec 2019 ob 08:33
Poskusi začetni zaslon izklopit (če ga ne uporabljaš)
Saj se ga ne da.
Za to sem že takoj dal predlog na fb-ju, pa zgleda, da iz te moke ne bo kruha.
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 834
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 30. Dec 2019 ob 12:56

Seveda se da...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1954
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 30. Dec 2019 ob 13:07

Kako?

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Tosho » 30. Dec 2019 ob 13:34

Nikakor...
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 834
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 30. Dec 2019 ob 21:14

lahko pa daš podatke na ZS ter serijsko STBja :)
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Tosho » 30. Dec 2019 ob 21:57

Imaš.
Slika

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Na voljo je novi UHD 4K vmesnik

Odgovor Napisal/-a Tosho » 31. Dec 2019 ob 10:17

ciril88 napisal/-a:
30. Dec 2019 ob 21:14
lahko pa daš podatke na ZS ter serijsko STBja :)
:car: :car:
Slika

Odgovori