Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Vse o T-2 IP televiziji
sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 500/100

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a sk|s » 9. Jan 2020 ob 22:33

morda komu preko CECa deluje tudi EPG na daljincu od TVja? TV mi vsakokar odpira interni EPG, ki je namenjen kabelski. to je edini razlog, da še vedno žongliram z daljincem. imam pa amino 4k? se splača zamenjat za arrisa? hvala.
Slika

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciglence » 10. Jan 2020 ob 20:34

Dokler deluje, ne zamenjuj. Mi je žal da sem vzel tega vip5305 arrisa, je prejšnji bil boljši vip1113, brez defektov in motenj, pa še starega daljinca sem moral obdržati, ker kao arris vip 5305 je brez daljinca v paketu.

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciglence » 10. Jan 2020 ob 20:34

Dokler deluje, ne zamenjuj. Mi je žal da sem vzel tega vip5305 arrisa, je prejšnji bil boljši vip1113, brez defektov in motenj, pa še starega daljinca sem moral obdržati, ker kao arris vip 5305 je brez daljinca v paketu. :grr: :grrpc:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1830
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 10. Jan 2020 ob 21:39

Nov Arris ima seveda tudi daljinca (ki pa je zelo podoben staremu). Kdor ti je rekel, da je nov box brez daljinca in ti pustil starega, te je milo rečeno "nategnil". Če mene vprašaš, je nekje pozabil daljinca in ti preprosto pustil starega, ker se mu ni dalo novega iskati.

Ledenko
Znanec
Prispevkov: 99
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 13:11
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 11. Jan 2020 ob 11:47

Malo nelogično bi bilo, da bi bil box brez daljinca. Kako naj pa nov uporabnik uporablja box, če je brez fizičnih tipk!? :)

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8041
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Jan 2020 ob 13:17

Glasovno upravljanje :)
Slika


Lp, Kitl

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciglence » 11. Jan 2020 ob 14:10

V poslovalnici Murska Sobota sem dobil arrisa vip 5305 brez daljinca. Prodajalec Jernej.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1337
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Skorc » 11. Jan 2020 ob 15:35

Piši na T-2! Naj ti pošljejo oziroma dostavijo na domači naslov ustrezen NOV daljinec.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1830
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Jan 2020 ob 16:38

ciglence napisal/-a:
11. Jan 2020 ob 14:10
V poslovalnici Murska Sobota sem dobil arrisa vip 5305 brez daljinca. Prodajalec Jernej.
Si mogoče starega vrnil brez daljinca? Ker daljinec od 1003 in 1113 dela normalno tudi z novim boxom. Če si pa vzel samo dodaten box in nisi dobil daljinca, se pa vsekakor pritoži. Ker verjamem, da bo T-2 zahteval daljinec, ko boš box vračal.

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciglence » 11. Jan 2020 ob 23:47

Vrnil sem stari arris vip 1113, trgovec mi je rekel, da novi vip 5305 nima daljinca in da bo deloval s starim daljincem ravno tako dobro. Torej mi je ob novem boxu5305, vrnil stari daljinec od 1113. Novo škatlo 5305 pa je od zadaj prinesel brez daljinca.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1830
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Jan 2020 ob 23:59

Res je, da stari daljinec z novim boxom enako dobro... ampak še vedno ne razumem, zakaj ti poleg novega boxa ni dal novega daljinca.

ciglence
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Jan 2009 ob 10:52
T-2: Že imam
Paket: T-4 terra

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciglence » 12. Jan 2020 ob 00:40

Sem poslal pritožbo na t-2, pa naj se oni cukajo z njim.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 795
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 12. Jan 2020 ob 09:14

Pritožbo zarad daljinca? Ker so ti pustili stari delujoč daljinec?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 493
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a martis » 14. Jan 2020 ob 15:49

Sem dobil VIP5305 (seveda z daljincem). CEC na Philips Android TV 2016 deluje (no, vsaj vklopi se, ostale funkcije še nisem preveril ). Težavo imam samo z daljincem, kjer ne vem, zakaj pri časovnem zamiku ni tipke za pomik naprej nazaj "s slikicami" nad časovnico - je samo 5 min naprej nazaj in hitro previjanje (2x, 4x, 16X...) naprej nazaj. Pol pa vedno "ciljam" na slepo, da zadenem konec reklam...

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1830
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Jan 2020 ob 17:12

V nastavitvah STB-ja vklopi preskakovanje.

Odgovori