Brez zvoka - časovna funkcija

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
kingo
Faca
Prispevkov: 149
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a kingo » 20. Feb 2020 ob 14:05

Zadnje čase spet opažam, da kadar uporabljam časovne funkcije (preskakovanje), mi po parih preskokih izgine zvok. Imam STB Motorola Vip 1003. Povezano imam STB prek receiverja na TV. Poskušal sem že z izklopom prehajanja zvoka na STB, pa ni nič bolje. Obstaja sploh kaka rešitev (da mi ne bi bilo treba vsakih v takem primeru iti na ponovno aktivacijo profila TV => menu - profil - ENTER).

borutbolc
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 20. Okt 2018 ob 20:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a borutbolc » 20. Feb 2020 ob 16:15

Zamenjava STB.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Feb 2020 ob 17:05

Testiraj brez receiverja.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8040
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a kitl » 20. Feb 2020 ob 17:36

Nima veze meni se je tudi to dogajalo na vip1003.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 833
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 21. Feb 2020 ob 15:20

meni isto dela to že leta, nekaj časa je vredu nekaj ne. se mi je celo dogajalo, če sem malo dalj držal tipko za previjanje se je motorola ponovno zagnala.
LP Robert

gr
Navdušenec
Prispevkov: 513
Pridružen: 15. Apr 2007 ob 11:15
T-2: Že imam
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a gr » 21. Feb 2020 ob 16:19

Po zadnji posodobitvi s priporočili je boljše, zdaj se ponovno zažene sama od sebe, niti gumbov ni treba pritiskati.

Uporabniški avatar
yuam
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 4. Avg 2010 ob 23:18
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: MB - okolica

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a yuam » 23. Feb 2020 ob 12:08

Na vmesniku Motorola Vip 1003 očitno popolnoma normalno, to se mi dogaja že dolge mesece, če ne že kar leta.
Občasno se tudi sam resetira in gremo jovo na novo skozi zagon...

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 833
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 24. Feb 2020 ob 12:37

pa še eno skrivnost ima, vsake toliko časa stisneš pavzo, ikona na tv se spremeni a slika še kar gre naprej, tako da moraš ponovit play-pavza, da se dejansko ustavi.
LP Robert

kingo
Faca
Prispevkov: 149
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a kingo » 17. Mar 2020 ob 14:33

Zamenjava (za isti model) je zaenkrat rešila zagato glede preskakovanja. Še medklic. Glede na to, da ima ta Motorola USB - se da priključiti zunanji vir (USB ključek)? Je že kaj novosti glede tega?

borutbolc
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 20. Okt 2018 ob 20:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a borutbolc » 17. Mar 2020 ob 15:30

Edini razlog za uporabo 1003 vmesnika je pomanjkanje HDMI vhodov na TVjih. (SCART priklop). Če ti so, VIP1113, Amino 710x ali VIP5305.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Brez zvoka - časovna funkcija

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Mar 2020 ob 19:00

Imam lastno Motorolo 1003, pa se mi to občasno 1x na mesec dogaja - se ne sekiram.

Rešitev: 2 kanala naprej pa potem nazaj, tipka 5 minut naprej in te vrže nazaj kje si bil na časovnem zamiku. EASY.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori