TiviMate aplikacija za Android

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
Lorem Ipsum
Faca
Prispevkov: 126
Pridružen: 1. Apr 2016 ob 14:16
T-2: Že imam

TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a Lorem Ipsum » 9. Mar 2020 ob 03:31

Če koga zanima.. Meni osebo najboljša aplikacija za IPTV na Shieldu, menda v redu deluje tudi na FireTV sticku, za Android TV je pa odvisno od znamke najbrž.. na Philipsovem TV sem morala za nekatere programe (SD) nastavit programsko pospeševanje, ampak si aplikacija zapomni nastavitve, tako da je to enkraten postopek.
Brez nekih dodatkov se samodejno takoj vklopi (lahko zadnji gledani program) ob vklopu naprave, tako da lahko deluje skoraj kot STB, seveda če se tako nastavi.

Manjka le integracija za Live Chanells za prikaz kanalov na začetnem zaslonu, ampak razvijalec stalno dodaja novosti, in to je tudi med drugim še na seznamu.

Dobi se okrnjena brezplačna verzija in Premium za 5 naprav - 5€ letno ali 20€ stalna (se mi zdi). Pa da ne zgleda kot da delam reklamo, če kdo želi (ZS), odstopim premium za 2 napravi, ker sem ga jaz dobila "brezplačno" (za prevod aplikacije v slovenščino :)).

Prikaz delovanja:
https://1drv.ms/v/s!AtRkVikw81h0p3NHP_FeJHc9FwwB

Reddit stran:
https://old.reddit.com/r/TiviMate/

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2081
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a webmaher » 9. Mar 2020 ob 13:07

Jaz imam OTT navigator na Sony Android TVju in dela ko šus...skozi tistih nekaj 1000 ameriških kanalov se sprehodim na en dva tri :mrgreen:

P.S. pogledal video bombaaaa, vsaka čast :car:
Če bi naredil, da lahko uporablja Sonyev DVBC tuner pa da pol jaz lahko dodam svoj EPG kupim takoj :pivo:
Mi lahko daš ta premium da mal potestiram :D
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3209
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a madpanter » 9. Mar 2020 ob 14:40

Lahko potrdim da zadeva dela kar uredu (hvala za licenco lorem). Par zadev me moti oziroma sem malo preveč na kodija navajen ampak se kar lepo razvija tale app...
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
atomc
Znanec
Prispevkov: 71
Pridružen: 2. Sep 2006 ob 19:40
T-2: Že imam
Paket: FTTH
Kraj: Lucija

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a atomc » 14. Mar 2020 ob 00:57

Kako bi se dalo usposobit catch up ?

Bayern1
Guru
Prispevkov: 960
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 14. Mar 2020 ob 17:03

jaz bi tudi testiral premium, ce je se na voljo?

kingo
Faca
Prispevkov: 149
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a kingo » 15. Mar 2020 ob 16:02

Meni je ta app res zelo všeč. Žal pa na enem od mojih dveh predvajalnikov (Beelink GT King), ki naj bi bil zelo zmogljiva mašina, ta program ves čas zatika sliko. Poskusil sem z vsemi možnimi nastavitvami, žal brez uspeha. Je pa sicer na LAN-u celo, tako da res ne bi smelo biti težav z linijo. Tako sem obupal in instaliral IPTV Smarters Pro. Nima tako "userfriendly" menuja, ampak vsaj dela bp.

Uporabniški avatar
Lorem Ipsum
Faca
Prispevkov: 126
Pridružen: 1. Apr 2016 ob 14:16
T-2: Že imam

Re: TiviMate aplikacija za Android

Odgovor Napisal/-a Lorem Ipsum » 15. Mar 2020 ob 21:17

atomc napisal/-a:
14. Mar 2020 ob 00:57
Kako bi se dalo usposobit catch up ?
Catch up že deluje, kot vem. Za cca 1 minuto se lahko ustavi predvajanje v catch. Več pa če ti IPTV ponudnik to omogoča. Ni pa to snemanje.. samo tako bi namreč lahko gledal nekaj za nazaj - če prej posnameš.
Če lahko domnevam po današnjih novih frazah za prevod, bo snemanje oddaj na voljo v naslednji različici.
kingo napisal/-a:
15. Mar 2020 ob 16:02
Meni je ta app res zelo všeč. Žal pa na enem od mojih dveh predvajalnikov (Beelink GT King), ki naj bi bil zelo zmogljiva mašina, ta program ves čas zatika sliko. Poskusil sem z vsemi možnimi nastavitvami, žal brez uspeha. Je pa sicer na LAN-u celo, tako da res ne bi smelo biti težav z linijo. Tako sem obupal in instaliral IPTV Smarters Pro. Nima tako "userfriendly" menuja, ampak vsaj dela bp.
Poskusi z različnimi nastavitvami programskim/strojnim dekodiranjem zvoka/videa .. kar bo pač delovalo.
Bayern1 napisal/-a:
14. Mar 2020 ob 17:03
jaz bi tudi testiral premium, ce je se na voljo?
Poslan ZS.

Odgovori