T-2 ukinja Šport klube, ter ostale kanale United Media Networka

Vse o T-2 IP televiziji
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8076
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

T-2 ukinja Šport klube, ter ostale kanale United Media Networka

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 10. Maj 2020 ob 14:06

https://www.t-2.net/novice/iz-programsk ... sport-klub

Iz programskih TV shem umikamo vsebine ponudnika Sport klub
Obveščamo vas, da so z 10. 5. 2020 spremenjene programske TV sheme, saj z navedenim datumom iz njih umikamo programe Sport klub (Sport klub 1, Sport klub 2, Sport klub 3, Sport klub 4, Sport klub 5 in Sport klub 6) ter programe SK Golf, Fight Channel, Lov in ribolov, Grand in Grand 2, N1, Vavoom in Pikaboo.

Družba T-2 se namreč v času razglašene epidemije novega koronavirusa sooča s postavljanjem neutemeljenih finančnih pogojev s strani ponudnika programskih pravic United Media Network, ki so tako za družbo kot za naše naročnike škodljivi in odstopajo od ekonomsko upravičenih pogojev. V vmesnem času smo s pravočasnimi pogajanji poskušali doseči pogoje, ki bi bili v prid našim uporabnikom in bi vam še naprej omogočali spremljanje omenjenih vsebin po najugodnejši ceni. Menimo, da ob sedanjih razmerah in odpovedanih športnih dogodkih po Evropi in svetu, kar se odraža tudi v trenutnem stanju razpoložljivih vsebin na omenjenih programih, vztrajanje ponudnika pri neutemeljenih finančnih pogojih ni upravičeno. Zaradi navedenega smo se odločili za prekinitev sodelovanja s ponudnikom United Media Network. Tudi v prihodnje si bomo prizadevali za pogoje, ki bodo sprejemljivi za naše naročnike in vas bomo o vseh novih informacijah in dejstvih ažurno obveščali.

Uporabniki T-2 televizije pa lahko še vedno spremljate športne vsebine vseh drugih ponudnikov, kot so Šport TV, Eurosport, Extreme Sports, Sport 1, Trace Sport Stars, Fastnfunbox in Fightbox.

Naročniki, ki se jim je programska shema spremenila in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 31. členom Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in določilom 2. odstavka 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez plačila izgube posebne ugodnosti odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino.


debata o tej temi poteka tukaj: viewtopic.php?f=3&t=7907
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Zaklenjeno