T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
markolino
Model
Prispevkov: 268
Pridružen: 26. Okt 2007 ob 18:09
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a markolino » 17. Dec 2020 ob 00:38

Kje to ?

shon
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 17. Avg 2018 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant hbo

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a shon » 17. Dec 2020 ob 05:22

markolino napisal/-a:
17. Dec 2020 ob 00:38
Kje to ?
Na aplikaciji eon, ki je bila 1 mesec brezplačna.

Uporabniški avatar
clio24v
Znanec
Prispevkov: 84
Pridružen: 20. Avg 2008 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kontakt:

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a clio24v » 18. Dec 2020 ob 19:21

https://www.blog.uporabnastran.si/2020/ ... rezplacno/

Poslano z mojega GM1913 z uporabo Tapatalk

Lexus Style

Radmannsdorf
Znanec
Prispevkov: 87
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a Radmannsdorf » 18. Dec 2020 ob 19:53

Ali to za nas, ki imamo fiksni T-2 priključek v Slo, ki za ogled v tujini uporabljamo VPN, pomeni kakšno razliko? Recimo, nam bodo ukinili klasično T2 TV omejitev na IP?
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2413
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 18. Dec 2020 ob 20:01

Ne, To je ločena storitev.

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 12:56
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 22. Dec 2020 ob 23:37

V tujini (EU) imamo LG-jev TV. Mi bo odslej naprej našel ta app? In še; v Maxi paketu ni FOX-a. Je problem pri licenah? Drugače pa pohvalno, to smo čakali...

d_g
Legenda
Prispevkov: 1121
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 08:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a d_g » 27. Dec 2020 ob 19:17

A potem mogoče obstoji možnost, da bi T-2 za svoje že obstoječe naročnike, tudi T-2 tv2go spravili na android T-2 TV aplikacijo za android TV-je ali pa bi nam v to aplikacijo T-2 TV spravil programe, ki jih lahko spremeljamo na T-2 tv2go na mobilnikih? V bistvu bi moral T-2 ponuditi še eno verzijo T-2 TV aplikacije samo za naročnike T2, kjer pa bi bila shema enaka tisti, ki je na T-2 tv2go (in seveda odprta za vsa slovenska omrežja in EU). Teh izrazov je že toliko oz. so zelo podobni, da se med sabo že motijo oz. mi se motimo :mrgreen:

Tole bi mi v napravici Google TV Chromecast prav prišlo za ogled na vikendu (Telekomovo omrežje) ali pa kje čez mejo v EU recimo. Telekomov NEO lite je nekaj takega (programček za Android TV, ki omogoča gledanje njihovih NEO spletnih programov, registriraš se v njihovem omrežju, kjer je instaliran tudi NEO box, potem pa ta app NEO lite lepo deluje v vseh ostalih omrežjih, tudi oranžnem :D ).
Zadnjič spremenil d_g, dne 27. Dec 2020 ob 19:32, skupaj popravljeno 4 krat.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2413
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Dec 2020 ob 19:21

Dvomim, da se bo kaj takega zgodilo v doglednem času... če sploh kdaj.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8008
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Dec 2020 ob 19:50

d_g napisal/-a:
27. Dec 2020 ob 19:17
A potem mogoče obstoji možnost, da bi T-2 za svoje že obstoječe naročnike, tudi T-2 tv2go spravili na android T-2 TV aplikacijo za android TV-je ali pa bi nam v to aplikacijo T-2 TV spravil programe, ki jih lahko spremeljamo na T-2 tv2go na mobilnikih? V bistvu bi moral T-2 ponuditi še eno verzijo T-2 TV aplikacije samo za naročnike T2, kjer pa bi bila shema enaka tisti, ki je na T-2 tv2go (in seveda odprta za vsa slovenska omrežja in EU). Teh izrazov je že toliko oz. so zelo podobni, da se med sabo že motijo oz. mi se motimo :mrgreen:

Tole bi mi v napravici Google TV Chromecast prav prišlo za ogled na vikendu (Telekomovo omrežje) ali pa kje čez mejo v EU recimo. Telekomov NEO lite je nekaj takega (programček za Android TV, ki omogoča gledanje njihovih NEO spletnih programov, registriraš se v njihovem omrežju, kjer je instaliran tudi NEO box, potem pa ta app NEO lite lepo deluje v vseh ostalih omrežjih, tudi oranžnem :D ).
Vabljen si na sestanek vodstva T-2 kjer bodo prisluhnili tvoji zahtevi.
Slika
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

svetidej
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a svetidej » 29. Dec 2020 ob 20:17

Registracija preko email-a ne dela? Ko dobim potrditveni mail in kliknem povezavo za potrditev email naslova dobim: "Potrditveno geslo ni veljavno."

Likalnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 3. Dec 2020 ob 09:04
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a Likalnik » 31. Dec 2020 ob 01:01

mogoče kdo zna pomagati...na Raspberry sem si naložil T-2 IP TV....vse programe najde in vodiče...ko pa hočem program gledati ga pa na predvaja....krogec za loading se vrti programa pa ne začne predvajati...kakšna ideja zakaj ne? oziroma kje bi bila težava?

kingo
Faca
Prispevkov: 178
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a kingo » 31. Dec 2020 ob 08:44

Likalnik napisal/-a:
31. Dec 2020 ob 01:01
mogoče kdo zna pomagati...na Raspberry sem si naložil T-2 IP TV....vse programe najde in vodiče...ko pa hočem program gledati ga pa na predvaja....krogec za loading se vrti programa pa ne začne predvajati...kakšna ideja zakaj ne? oziroma kje bi bila težava?
1 - IPTV lista iz Itak dela samo na omrežju T2 (pogoj je povezava prek LAN)
2 - T2ToGo dela kjerkoli (wi-fi ali LAN)

Likalnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 3. Dec 2020 ob 09:04
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a Likalnik » 31. Dec 2020 ob 09:31

Imam iptv itak listo...povezano na LAN....probal sem na dveh rpi in na telefonu vse preko kodi....in ista zgodba...dela vse...orikazuje kanale, kaj je na sporedu trenutno, tudi tv vodic/spored....ampak noce pa predvajati programa....je mogoce napaka na m3u?

Likalnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 3. Dec 2020 ob 09:04
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a Likalnik » 31. Dec 2020 ob 09:50

Aha...sedaj dojel...ko sem prebral tvoj komentar...jaz nimam t-2 omrezja...sem na telemach....to urejam za kolega...on pa ima t-2 omrezje....se pravi bi moralo potem pri njemu doma to delati?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2413
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 31. Dec 2020 ob 10:11

Napačna tema... ampak ja... če ima on doma multicast v mreži, bi načeloma moralo delat. Obstaja pa velika verjetnost, da ga nima.

Odgovori