T-2 telefonija

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
titu
Faca
Prispevkov: 192
Pridružen: 12. Apr 2006 ob 22:37
T-2: Že imam
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a titu » 16. Apr 2006 ob 12:49

Brezvrvični telefon (obstoječi, analogni) pa je mogoče uporabljati, če se odločim še za eno naročnino (in linijo), ali ne?
Zadnjič spremenil titu, dne 3. Jul 2006 ob 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.

St. Peter
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 02:17
T-2: Že imam
Paket: 1MB/256Kb+Tel.
Kraj: Centrala Rakovnik (Ljubljana)

Odgovor Napisal/-a St. Peter » 18. Apr 2006 ob 11:29

Danes sem opazil, da so posodobili T-2 telefonijo. Nova verzija je 3.10.

Sedaj deluje tudi imenik, tako, da se ime klicatelja pokaže na displayu :D (če je ta seveda vnešen).

Potrebno pa je resetirati (izštekat in nazaj vštekat) telefon ter počakati, da se nova konfiguracija naloži.
Slika

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 18. Apr 2006 ob 13:32

Hvala St. Peter 8)

Btw, mogoče pozna kdo pomen tipk oz. fuknkcij na tem telefonu.

- TRANSFER (spodaj)
- F1/F2 (Razen za brisanje v imeniku)

:wink:
Slika
Slika
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 18. Apr 2006 ob 13:46

Zdej ko so rešili ta problem imam eno vprašanje:
"Ali je res, da so tisti, ki nočejo biti vidni v imenikih, VEDNO prikazani le s svojo cifro (in ne z imenom), kadar kličejo, RAZEN, ko jih ima prejemnik klica v svojem phonebooku eksplicitno napisane?"

(Hm, upam, da nisem preveč zapalamudil s tem vprašanjem. :oops:)
Optika 100/10

heeroy
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 10. Apr 2006 ob 22:50
T-2: Že imam
Paket: 10/2 zgleda ne za dolgo
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a heeroy » 18. Apr 2006 ob 22:02

stajerc napisal/-a:Hvala St. Peter 8)

Btw, mogoče pozna kdo pomen tipk oz. fuknkcij na tem telefonu.

- TRANSFER (spodaj)
- F1/F2 (Razen za brisanje v imeniku)

:wink:
Men se F1/F2 ne delata Zeznu sem se pri vpisu v ''imenik'' in ne morem zbrisat tega nikakor Je pa res da so nadgradil imenik,res pokaze tudi ime,vendar pa ce mas zgreseni klic,in ko pogledas kdo je klical-ni imena,samo stevilka :D Slabo dodelan firmwere Mogoce jim pa do novega leta uspe spedenat vse te stvari Zelo me tudi moti LCD Ma ne vids cist nc,pa se osvetlitve ni Ce bi vsaj svetil ko ga uporabljas Ma telefon je res predpotopni Najbolj sem razocaran nad telefonom Skoda folk k ze prej niste pisali o tem telefonu na forumu Lepo bi narocil ISDN vmesnik pa bi stvarca se naprej lepo delala Zdej pa je kar je Zdej je stvar mocno draga ce bi si hotel to omisliti

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 18. Apr 2006 ob 23:32

St. Peter napisal/-a:Danes sem opazil, da so posodobili T-2 telefonijo. Nova verzija je 3.10.

Sedaj deluje tudi imenik, tako, da se ime klicatelja pokaže na displayu :D (če je ta seveda vnešen).

Potrebno pa je resetirati (izštekat in nazaj vštekat) telefon ter počakati, da se nova konfiguracija naloži.
ne pomaga tole meni čisto nič

sranje jeboga ;)
Slika

FRAN
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:33
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA VDSL
Kraj: Slov. Konjice

Odgovor Napisal/-a FRAN » 18. Apr 2006 ob 23:56

titu napisal/-a:Brezvrvični telefon (obstoječi, analogni) pa je mogoče uporabljati, če se odločim še za eno naročnino (in linijo), ali ne?

Slika
Tako je, plačaš dodatno 500 sit. Lahko se pa odločiš, da boš uporabljal analogni telefon brez IP telefona.
Slika

Nelly
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 19. Apr 2006 ob 01:51
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Nelly » 19. Apr 2006 ob 11:24

St. Peter napisal/-a:Danes sem opazil, da so posodobili T-2 telefonijo. Nova verzija je 3.10.

Sedaj deluje tudi imenik, tako, da se ime klicatelja pokaže na displayu :D (če je ta seveda vnešen).

Potrebno pa je resetirati (izštekat in nazaj vštekat) telefon ter počakati, da se nova konfiguracija naloži.
Peter, hvala! Resitirala sem, sedaj se pokaže ime klicatelja! Super! Zdaj le seznam prejetih klicev prikaže samo številke, brez imena klicatelja! Bodo posodobili tudi to?

Še nekaj: Zame so navodila za uporabo telefona preskopa. Sem v letih in tehnično "blond" :oops: . Vas lahko kaj vprašam, ne da bi se mi smejali?

LP, Nelly

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 19. Apr 2006 ob 12:21

Menda so za to forumi ja. :D Ti kar vprašaj :wink:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 19. Apr 2006 ob 18:34

Kličem jih dons glede telefona, 6 minut na zvezi, pa mi dejansko niso čist nič pametnega povedali...

V glavnem reklamacije bodo spet padale k hruške ;)
Slika

Nelly
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 19. Apr 2006 ob 01:51
T-2: Že imam

Vprašanja -navodila za telefon

Odgovor Napisal/-a Nelly » 19. Apr 2006 ob 23:36

Štajerc, hvala za vzpodbudo! Zanima me:

1. Kot sem opazila, imenik ne ureja samodejno seznamov po abecedi. Ali obstaja samo funkcija "pregled" ali lahko kako drugače prikličem željenega s seznama (npr.:s prvo črko njegovega priimka)? Kadar se mudi, je listanje po pregledu kar dolgotrajno!

2. V navodilih pod 4.2.3. Uporaba glasovne pošte piše:
1. Izberite Voicemail extension (kje je to?)
2. Vnesite dostopno kodo (katera je to?)

3. Razmišljam, da bi vrnila ta telefon IP. Želim kupiti prenosnega analognega - katerega svetujete? Na kaj naj bom pozorna pri urejanju spremembe s T2? Ali menite, da je bolje počakati in pri T2 naročiti prenosnega, ko ga bodo imeli? Svetujete še kaj, kar ne znam niti vprašati?

4. Spremenila sem svoje geslo, sedaj se na Servisne strani ne morem več prijaviti ne s starim, ne z novim geslom. Funkcije "pozabljeno geslo "nimajo. Pisala sem jim na info, pa ni odgovora! Ali imajo res toliko dela ali gre že za ignorantski odnos do strank?

Če ne bi bilo tega foruma, še vedela ne bi, da so posodobili T2 telefonijo z novo verzijo, ker na svojih e-straneh (ponudba) tega niso zapisali!

Upam, da so to samo začetne težave in da bomo vnaprej lahko pisali le pohvalno o T2! Hvala za odgovore!

Lp, Nelly

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 20. Apr 2006 ob 08:13

4. kliči na 059 000 000
Slika

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 20. Apr 2006 ob 16:21

Imenk je še vedno tako sestavljen, da ni opcije "išči", tako da lahko le listaš s tipkama gor/dol

2. Uporaba glasvne pošte zaenkrat ni mogoča ! Takoj ob priklopu sem dobil te kode za telefonijo. Sicer številko imajo kreirano za voicemail, ampak niso še pa dodelili uporabniških imen oz. gesel !

3. Vsekakor ti svetujem, da kupiš telefon s tonskim izbiranjem. Kar se tiče proizvajalca/modela pa ni posebnosti. Lahko pa počakaš, da T-2 nabavi kake nove aparate. Na tvojem mestu, bi ta aparat vrnil, in kupil analognega, po možnosti prenosni telefon.

4. Pokliči na 059 000 000 oz 059 000 002

Upam, da sem ti odgovoril na zastavljena vprašanja !

Lp :wink:
Slika
Slika
Slika

FRAN
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:33
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA VDSL
Kraj: Slov. Konjice

Odgovor Napisal/-a FRAN » 20. Apr 2006 ob 17:24

stajerc napisal/-a:Imenk je še vedno tako sestavljen, da ni opcije "išči", tako da lahko le listaš s tipkama gor/dol

2. Uporaba glasvne pošte zaenkrat ni mogoča ! Takoj ob priklopu sem dobil te kode za telefonijo. Sicer številko imajo kreirano za voicemail, ampak niso še pa dodelili uporabniških imen oz. gesel !

3. Vsekakor ti svetujem, da kupiš telefon s tonskim izbiranjem. Kar se tiče proizvajalca/modela pa ni posebnosti. Lahko pa počakaš, da T-2 nabavi kake nove aparate. Na tvojem mestu, bi ta aparat vrnil, in kupil analognega, po možnosti prenosni telefon.

4. Pokliči na 059 000 000 oz 059 000 002

Upam, da sem ti odgovoril na zastavljena vprašanja !

Lp :wink:
3. pri nakupu telefona ne pozabi na funkcijo (PIK), ki omogoča prikaz številke, ki te kliče :D
Slika

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 20. Apr 2006 ob 22:40

Hm, pa res. Eni smo tak fejt razvajeni, da je pač to samoumevno, če kupujemo telefon. Je pa res, da ga omogoča večina aparatov z displejem :wink:
Slika
Slika
Slika

Odgovori