ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
guliwer
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 25. Mar 2008 ob 18:50
T-2: Še nimam
Paket: 20/20 + IPtv+ VoIP

ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a guliwer » 30. Jun 2008 ob 14:42

Torej je možno telefonirati iz računalnika, če imam naročen t-2 ip telefon?..hvala

Uporabniški avatar
buneech
Navdušenec
Prispevkov: 695
Pridružen: 25. Nov 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a buneech » 30. Jun 2008 ob 15:24

Mislim, da je to bilo že enkrat obravnavano, in da ni možno, ker T-2 ne izda svojih SIP nastavitev.
Trolling is a art.

guliwer
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 25. Mar 2008 ob 18:50
T-2: Še nimam
Paket: 20/20 + IPtv+ VoIP

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a guliwer » 30. Jun 2008 ob 16:31

hvala za odgovor

BS Hacker
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 30. Jun 2008 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: 1/256 + vood +IP TV

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a BS Hacker » 3. Jul 2008 ob 12:32

men je prek vooda uspel telefonirat prek pcja seveda pri pravilni konfiguraciji :rtmT2:

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4925
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 3. Jul 2008 ob 12:36

BS: a to preko analognega priključka ali lan priključka?

BS Hacker
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 30. Jun 2008 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: 1/256 + vood +IP TV

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a BS Hacker » 3. Jul 2008 ob 12:38

prek analognega zdj pa delam še za lan :rtmT2:

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4925
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 3. Jul 2008 ob 12:40

aha, no za lan še sporoči ko boš mel ;)

guliwer
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 25. Mar 2008 ob 18:50
T-2: Še nimam
Paket: 20/20 + IPtv+ VoIP

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a guliwer » 3. Jul 2008 ob 21:54

preko analognega sva z stricem to naredila ko v sloveniji še adsl nismo poznal...sam takrat sm mu 7 let in mi je blo sam ušeč k sm na računalniku utipku cifro pa sm lahko mami poklicu pa se prek računalnika pogovarjal :P

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a stajerc » 3. Jul 2008 ob 21:58

Prek modema ? Spomnim se da so stari eTISi to omogočali ja ... pa fajn je blo :mrgreen:
Slika
Slika
Slika

guliwer
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 25. Mar 2008 ob 18:50
T-2: Še nimam
Paket: 20/20 + IPtv+ VoIP

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a guliwer » 3. Jul 2008 ob 23:22

yp pa win 98 je tud omogocal...je mel neke svoje programe...kasnej se je pa dalo z nekimi programi k je bil isdn..sam smo mel modem od isdn ugrajen v rač. ....sj ta modem mam se nekje ce ga gdo rabi :P

steev
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 28. Avg 2007 ob 01:28
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a steev » 4. Jul 2008 ob 17:37

Kaj ima kdo password od pattona?

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3050
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a Mark » 4. Jul 2008 ob 23:54

Ne sprašuj takšnih stvari, dostop do t-2 opreme naročniku ni omogočen!

Uporabniški avatar
buneech
Navdušenec
Prispevkov: 695
Pridružen: 25. Nov 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: ali je možno telefonirati preko t-2 ip iz računalnika

Odgovor Napisal/-a buneech » 5. Jul 2008 ob 13:42

Saj lahko sprašuje, drugo je, če dobi odgovor, in pa, kaj potem stori s tem odgovorom...;)
Trolling is a art.

Odgovori