ISDN vmesnik

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
M&A
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 6. Maj 2006 ob 07:55
T-2: Še nimam

ISDN vmesnik

Odgovor Napisal/-a M&A » 5. Jul 2006 ob 06:45

V pogodbi sem naročil ISDN vmesnik sedaj pa na T-2 pravijo, da ga je potrebno plačati (30.000). A ni stvar takšna, da če naročiš v pogodbi 1 ISDN vmesnik, da ga tudi dobiš na revers? Ali je kdo prejel ISND vmesnik zastonj, poleg druge strojne opreme?

Irmscher
Faca
Prispevkov: 142
Pridružen: 23. Maj 2006 ob 00:12
T-2: Že imam
Paket: 20/20
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Irmscher » 5. Jul 2006 ob 20:49

Kaj vse si naroču?

IP telefon?
ISDN vmesnik?
PSTN/FAX vmesnik?

M&A
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 6. Maj 2006 ob 07:55
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a M&A » 6. Jul 2006 ob 10:25

Naročil sem IP telefon in ISDN vmesnik. Dobil pa sem IP telefon in analogni prenosni telefon Panasonic.

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 6. Jul 2006 ob 12:01

Na reverz dobiš 1 IP telefon ALI 1 ISDN vmesnik ALI PTSN vmesnik + Panasonic telefon (jaz bi tut :lol:). Že tako si dobil preveč...
Slika Optika od 30.5.2008

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Jul 2006 ob 12:09

Sej unih Panasonicov itak ne dajejo zastonj. :o
Optika 100/10

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 6. Jul 2006 ob 12:26

Zakaj pa folk to dobiva? Al ubistvu kupujejo te telefone pa te ne vejo? :)
Slika Optika od 30.5.2008

M&A
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 6. Maj 2006 ob 07:55
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a M&A » 7. Jul 2006 ob 10:30

Ne da ne vejo. Uturijo ti Panasonica, ker nimajo ISDN vmesnika. Normalno da plačaš dodatnih 500 sit.

Uporabniški avatar
Palček
Faca
Prispevkov: 160
Pridružen: 2. Jun 2006 ob 13:43
T-2: Že imam
Paket: 10/10 - optika
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Palček » 7. Jul 2006 ob 10:34

Upam da bodo dobili te ISDN vmesnike, ko bom jaz prišel na vrsto. Nebi rad klicaril in pošiljal dopisov, da ga ne rabim itd...
Slika

Uporabniški avatar
Palček
Faca
Prispevkov: 160
Pridružen: 2. Jun 2006 ob 13:43
T-2: Že imam
Paket: 10/10 - optika
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Palček » 23. Jul 2006 ob 22:31

Ima morda kdo že kakšne informacije, kako je s temi ISDN vmesniki?
Je konec testiranj? So zaloge obnovljene?

Počasi se bliža moj 30i dan! :lol:
Slika

Dedek
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 28. Jul 2006 ob 17:56
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dedek » 28. Jul 2006 ob 18:40

No jaz sem že dobil isdn vmesnik: Patton Smart DTA (ISDN VoIP telephone adapter. Vendar žal zadeva še ne deluje. Prej je tisti Panasonik na reverz delal. Iz interneta DL. navodila za pattona. Pravilno povezal, vendar nič. Zato sem šel v nastavitve z IExplorerjem v naslov IP (DHCP), ki ga ponavadi da na 192.168.1.101 in čaral dokler sem lahko že klical in tudi pogovarjal z 0590 00002. Ena težava je še bila - sebe z mobijem nisem mogel poklicati dva ringa nato napaka. prosil sem tudi tistega iz ...02 (helpa), da me pokliče, vendar tudi on ni mogel. Zato sem modem resetiral na tovarniške nastavitve in hotel na novo .... :evil: sedaj še to ne dela, kar mi je že uspelo. Pozna kdo te nastavitve? :shock:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 28. Jul 2006 ob 20:08

Tehniki s špecializiranim znanjem telefonije obveščeni.
Če se bo dalo urediti na daljavo, se tudi bo! :)
Optika 100/10

pride
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 13. Apr 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: šk.loka

Odgovor Napisal/-a pride » 31. Avg 2006 ob 13:49

A kdo mogoče ve kje se da kupiti ta Isdn vmesnik(Patton)?
Pa da ni cena 30000 sitov.

Dedek
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 28. Jul 2006 ob 17:56
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dedek » 31. Avg 2006 ob 14:13

Pozanimaj se pri podjetju Raga d.o.o. internetna stran: http://www.raga.si

bohi
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 18:49
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Bled

Odgovor Napisal/-a bohi » 1. Sep 2006 ob 12:42

Ima morda kdo še kakšno informacijo, kako je s ISDN vmesniki?
Baje jih je zmanjkalo prejšnji teden. Kakšni so dobavni roki oz. koliko časa ste jih čakali?
ČAKAL SEM 272 DNI
Slika

acidx
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 14. Maj 2006 ob 11:14
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a acidx » 10. Sep 2006 ob 21:49

30k za ISDN vmesnik?? :roll: :roll: :roll:

Odgovori