ISDN vmesnik

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 12:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 26. Nov 2006 ob 22:18

Fecko, a to imaš pattona z enim BRI izhodom? Zanima me, kako si povezal dva ISDN aparata gor, preko switcha ali razcepnika?
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
fecko
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 23:59
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Brezovca

Odgovor Napisal/-a fecko » 27. Nov 2006 ob 00:24

Patton ima en BRI izhod.Za dva ISDN telefona:kot razdelilec sem uporabil navadno ISDN utičnico od LE TEHNIKE.MSN-ja moraš vpisati brez 200001386,samo 8 številk(1xxxxxxx),1 je za Ljubljano,xxxxxxx je tvoja številka.Za težave se javi. Lp fecko

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 12:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 27. Nov 2006 ob 00:48

Ja, sej meni lepo dela. Samo zanima me, če imaš kakšne motnje (prekinjanje povezave, ko oba govorita, šum, zakasnitve...) zaradi tega, ker ni na napajanem switchu, ampak kar tako po "ISDNjevsko" razdeljeno.
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
fecko
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 23:59
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Brezovca

Odgovor Napisal/-a fecko » 27. Nov 2006 ob 15:51

Nimam nobenih težav povezava je 8/1

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2032
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Odgovor Napisal/-a NoName » 27. Nov 2006 ob 18:33

cudno precudno.. men pa ni hotl ven klicat s staro msn cifro, sm mogu popravit na
200006386abcdefgh (zadnjih 7 je msn)
pa ta cifra je tud username za sip server.

T-2user
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 11:50
T-2: Že imam
Paket: 1mb
Kraj: mb

Odgovor Napisal/-a T-2user » 4. Dec 2006 ob 11:18

fecko napisal/-a:Končno je pr imeni zalaufala ISDN zadeva na dva aparata. 3.nov.so mi priklopili internet -dela O.K. Pattonov takrat še niso imeli...Obvestijo me 10.11. da so dobili Pattone.Monter prinese Pattona 13.11.Klici niso mogoči(kao morjo skonfigurirat modem).Potem kličem vsak dan na 002,vedno dobim odg."bomo dali naprej tehnikom".23 nov. dobim na 002 končno "modela" ki mi vključi billing v 15 minutah.
Jaz sem dobil net pred teboj, pa še sedaj nimam ISDN svmesnika :shock:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 4. Dec 2006 ob 11:41

Pošlji mi številko priključka na Zasebna sporočila! 8)
Optika 100/10

zevnik
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 4. Dec 2006 ob 21:09
T-2: Že imam
Paket: 4096/512
Kraj: Šenčur

Odgovor Napisal/-a zevnik » 6. Dec 2006 ob 04:07

Meni so prinesli opremo prvi teden oktobra, internet je začel delovati v prvem tednu novembra, ISDN vmesnik pa še kar čakam, namesto njega pa imam tisti Panasonic brez žice.

Vmes sem že za nekaj drugih naročnikov slišal, da so dobili Patone, pa so podpisali pogodbe kasneje kot jaz, odgovor T-2 je bil, da so se verjetno ravno takrat "slučajno našli" kaki odveč.

Ali kdo torej ve kako je s temi ISDN vmesniki?

Uporabniški avatar
andrej777
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 21:18
T-2: Že imam
Paket: T4-15/2, TV, ISDN ,GSM
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a andrej777 » 7. Dec 2006 ob 21:52

Priklopljen 1.12. vzel 4/512 + ISDN 2številki. Ob montaži so mi dali en IP telefon. 5.12. šel na Brnčičevo v LJ. Rekel da imam naročen ISDN in 2 številki ker sta to dve stanovanji. Prinesli ISDN vmesnik in rekli naj prinese IP telefen ob priliki nazaj. ISDN deluje normalno.

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 212
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Odgovor Napisal/-a ervins » 25. Dec 2006 ob 23:45

ali je že kdo dobil pattona,priklopljen pa je bil po 19.10.06

stik
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 10:50
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a stik » 26. Dec 2006 ob 11:07

priklopljen sem bil 17.10.2006. Pattona sem dobil in to na moje sitnarjenje in pa še po dogovoru da ga osebno prevzamem, čeprav so mi že prej obljubljali da ga pridejo priklopit pa ni bilo iz tistega nič.Očitno se jim zgodi da pozabijo ali je pa kaj drugega.......

tklemenc
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2006 ob 21:28
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Odgovor Napisal/-a tklemenc » 28. Dec 2006 ob 23:39

Tudi jaz sem že dobil Pattona. Priklopljen sem od 10.11.2006.
Moraš iti na Brnčičevo in zatežiti.

tklemenc

nonac
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 13. Nov 2006 ob 23:37
T-2: Že imam

ISDN vmesnik

Odgovor Napisal/-a nonac » 2. Jan 2007 ob 19:09

Sam sem uporabnik od 12.10.06 , pa še sedaj čakam na ta vmesnik in vidim, da nikakor ne grejo po vrsti.Je pa res, da do sedaj nisem bil tečen, zdaj mi pa že vreje. :shock:

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Prispevkov: 1068
Pridružen: 22. Jun 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 4. Jan 2007 ob 11:14

offtopic sam me res zanima...

a mors komu kej "rect" kej "narocit" al bi mogu navadn analogen telefon ce ga ustekam ke v modem ali pa uzadi v vood delat?? Ker sm najdu oz. poiskal nek telefon k sm ga uporablal prej pa bi meu zdej dva telefona, nebi pa kupoval zdej se enega belcota bom raj pockau da pridejo tisti prenosni...
Zadnjič spremenil Jerry, dne 4. Jan 2007 ob 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
SpaceInvader!
Slika

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 12:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 4. Jan 2007 ob 11:22

Analogni telefon ti bo delal samo na PSTN vmesniku. Se pravi, da ga vtakneš zadej v Vood v eno od dveh analognih vtičnic, ki pa mora biti primerno skonfigurirana, za kar (če še ni) se "naroči" T-2ju.
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Odgovori