PC telefon, e-telefon (Softphone)

Vse o T-2 IP telefoniji

Re: Softphone

OdgovorNapisal/-a erbi » 10. avg 2012 ob 19:39

Je s tem "čudom" možno tudi sprejemati in pošiljati SMS-e, kot z M Komunikatorjem?
Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
 
Prispevkov: 518
Pridružen: 13. sep 2008 ob 16:03
Kraj: Celje
T-2: Že imam
Paket: 50M/50M+2*TV+2*telefon

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a astras » 22. avg 2012 ob 13:15

:aa:
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika
astras
T-2jevec
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. feb 2009 ob 21:03
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: baker+t4

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Anubis » 21. okt 2012 ob 09:52

A e-Telefon je neodvisen od tega, ce imas ali nimas naroceno fiksno telefonijo? Skratka, imas lahko kot T2 narocnik od telefonskih storitev naroceno samo to zadevo? Kaksne iPad verzije pa najbrz se ni na voljo, ali pa vsaj pridobitev SIP podatkov za uporabo preko npr. aplikacije Bria?
Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
 
Prispevkov: 1242
Pridružen: 19. mar 2006 ob 17:05
Kraj: Lublana
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Peter25 » 4. nov 2012 ob 19:37

e-Telefon ne deluje, piše daprijava ni uspela!

Sem poizkusil ponovno vnesti vse podatke in tudi ponovno namestiti porgram ampak brez uspeha!

Sem edini ki ima problem ali nas je več?

Me pazanima ali ima T2 kdaj v bližnji prihodnosti omogočiti storitev tudi na mobilnih napravah (GSM, tabličnik) z drugo programsko opremo? Se mi zdi kar bedasto za vsak klic vklapljat prenosnik, če pa imam gsm in tabličnik z WiFi povezavo in samo zaradi tega moram zmeraj sabo šlepat jebeni laptop in ga imeti zmeraj prižganega!
Peter25
Novinec
 
Prispevkov: 8
Pridružen: 31. jan 2008 ob 01:49
Kraj: MS
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a astras » 5. nov 2012 ob 09:50

daj mi podatke na zs
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika
astras
T-2jevec
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. feb 2009 ob 21:03
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: baker+t4

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Peter25 » 6. nov 2012 ob 21:09

@astras Zadeva urejena! Hvala kljubtemu!
Peter25
Novinec
 
Prispevkov: 8
Pridružen: 31. jan 2008 ob 01:49
Kraj: MS
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a infecti » 6. nov 2012 ob 23:44

Za e-telefon sem izvedel danes, pred kako uro, ko sem naletel na to temo. Takoj sem skocil na servisne strani, si narocil stevilko, jo takoj dobil skupaj s kljucem, si instaliral aplikacijo, vnesel podatke in ze veselo klical. Vse skupaj mi je vzelo manj kot pet minut in vse skupaj je potekalo smooth, brez problema. Aplikacija je pregledna in funkcionalna, interface je lep, kvaliteta zvoka je prav taka kot na stacionarnem telefonu, edino kar sem moral narediti je, da sem aplikacijo rocno dodal v startup folder, da se mi zazene skupaj z racunalnikom.
Z vsem skupaj sem zelo zadovoljen in mi bo mesecno prihranilo vsaj 20€, raje vec. Zivim namrec v Nemciji in zame je ta aplikacija kot narocena.

Vse pohvale T-2-ju za tole!!! Res ste mi naredili dan! LP
infecti
Znanec
 
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a davorg » 11. jan 2013 ob 10:02

Zanima me če lahko odjavo e-Telefona naredim samo potem FAX-a ali pa se da tudi na kak drug elektronski način.
Zadeva je sicer zelo uporabna, toda dokler ne obstaja odjemalec za Linux in Mac OS ter iOS in Android, ga na žalost ne morem uporabljati.
davorg
Znanec
 
Prispevkov: 64
Pridružen: 16. mar 2008 ob 16:22
Kraj: Ig
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Skorc » 11. jan 2013 ob 13:24

Prijaviš se na servisne strani in zadevo urediš.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1180
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a davorg » 11. jan 2013 ob 13:58

Kako? Ne najdem nobene odjave.
davorg
Znanec
 
Prispevkov: 64
Pridružen: 16. mar 2008 ob 16:22
Kraj: Ig
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a atepej » 11. jan 2013 ob 14:05

Servisne strani (https://servis.t-2.net) :arrow: Sprememba storitev :arrow: e-Telefon
Slika Slika
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2890
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a infecti » 17. feb 2013 ob 15:22

1. Od vceraj se ne morem prijaviti v e-telefon, geslo in kljuc sta pa pravilno vnesena. Kaj bi lahko bilo narobe?
2. Obstajajo nacrti, da bi e-telefon deloval tudi na drugih sistemih, npr na Androidu?
infecti
Znanec
 
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Skorc » 17. feb 2013 ob 16:14

Pa si prijavil napako?
Meni tudi ne dele. Že kličem ... pa so vsi operaterji zasedeni :(
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1180
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a infecti » 17. feb 2013 ob 17:00

Nisem klical, ker sem v tujini in ponavadi klicem iz e-telefona. Ocitno napaka ni samo pri meni.
infecti
Znanec
 
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

OdgovorNapisal/-a Skorc » 17. feb 2013 ob 17:04

Dobil operaterja, po njegovih besedah je na strani T-2 vse OK (nekaj je vmes preverjal). Omenim, da sem na forumu zasledil "reklamacijo" - odvrne, da reklamacija dveh uporabnikov iz različnih koncev ni merilo, da sistem ne deluje pravilno. OK, lahko tudi to kupim, češ eden od naja je lahko kaj prčkal po sistemu :( (zase vem, da nisem nič - nobenih novih inštalacij ali spremembe konfiguracije). Svetoval, da odinšlaliram odjemalca, resetiram opremo (za vsak slučaj sem vse naprave resetiral, tako računalnik kot vso komunikacijsko opremo) ter ponovno namestim odjemalca. Vse to naredil ... pa še vedno ne dela.
Pri naslednjem klicu dobim drugega operaterja, ki pove, da nima popolnega vpogleda in da bo zadevo predal tehnikom. Za me je to korektno, nekoliko mi pa dvigne pritisk, ko slišim argumentacijo v stilu "Pri nam je vse OK".
Upajmo, da bo dežurni tehnik kaj hitro odpravil napako. Sicer bo potrebno počakati na jutrišnjo ekipo. To mi sicer ne bi bilo všeč.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1180
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP telefonija

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 3 gostov