PC telefon, e-telefon (Softphone)

Vse o T-2 IP telefoniji
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7068
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Feb 2013 ob 17:48

si probal na drugem racunalniku ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

infecti
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. Mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a infecti » 17. Feb 2013 ob 18:23

Jaz nisem, ker trenutno nimam te moznosti, bi pa moralo delat glede na to, da je do sedaj, spreminjal pa nisem nic.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 17. Feb 2013 ob 18:37

Zagotovo je napaka na strani T-2. Jaz sem testiral tudi na drugem računalniku. Ne infecti, ne jaz, nisva nič spreminjala. Geografsko sva tudi precej ločena (Nemčija in Slovenija).
Imam občutek, da se na T-2 strani ne odzove sistem za autentifikacijo, klient se ne prijavi na VoIP strežnik (sistem). Če se ne motim, so tudi enaki simptomi (nič se ne zgodi - ne pokaže v prijavnem oknu), če vpišeš napačno geslo ali ključ. Pač, stvar aplikacije pri sporočanju diagnostike napake.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a astras » 18. Feb 2013 ob 11:14

daj mi podatke na zs
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 18. Feb 2013 ob 14:04

Hvala, sedaj pa dela :) Upam, da tudi uporabniku infecti.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

infecti
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. Mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a infecti » 18. Feb 2013 ob 21:14

Tako je, lepo dela :)

Kaj nacrtov za Android?

niber
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 28. Avg 2010 ob 18:14
T-2: Že imam
Paket: t4 mobile

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a niber » 27. Mar 2013 ob 15:03

A na linuxu dela? Z Ekiga ali podobno?

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a astras » 8. Apr 2013 ob 09:19

v bistvu se ne se ;)
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Peter H.
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 23. Apr 2013 ob 16:23
T-2: Že imam
Paket: T-4 GIGA - Optika

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Peter H. » 15. Maj 2013 ob 09:40

Zanima me, kje bi se dala storitev e-telefon odjavit na servisnih straneh ?

V pogojiš piše da je moženo a ni :nevem:
Naročnik lahko pogodbo oz. naročilo na storitev T-2 E-telefon odpove kadarkoli, tako, da pošlje T-2 odpoved naročila na storitev T-2 E-telefon skladno s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2 ali da odpove pogodbo preko servisnih strani T-2.
Lp
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 15. Maj 2013 ob 11:41

Hm, resnično na servisnih ni "gumba" za odjavo oziroma spremembo (na 0 številk). Ni druge, po klasični pošti pošlji zahtevo za odpoved storitve e-telefon.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

infecti
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. Mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a infecti » 4. Okt 2013 ob 16:17

Tako kot pred cca pol leta mi tudi sedaj PC telefon ne dela. Bi lahko kdo lepo prosim pogledal, da ne klicem iz tujine? Napaka je ista, klient se ne prijavi v omrezje.
Hvala!!

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 4. Okt 2013 ob 17:15

Tokrat pri meni dela :) Očitno ne gre za generalno napako ali pa so jo med tem že odpravili.

Če ti še vedno ne dala pa prijavi napako po e-pošti.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

infecti
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 15. Mar 2008 ob 12:36
T-2: Že imam
Paket: 40/15

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a infecti » 4. Okt 2013 ob 18:50

Imas prav, sem poslal.

kroff
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 10:49
T-2: Že imam
Paket: 10/10
Kraj: Lucija

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a kroff » 6. Nov 2013 ob 13:08

pravkar sem se prijavil, izbral cifro in spremenil geslo. instaliral aplikacijo na androida, in tam me poleg username in password sprasuje se za PSK.
username in password sklepam da je isto kot za dostop do servisnih strani, kje pa dobim PSK? je to geslo ki sem si ga dolocim pri novi telefonski cifri?

hvala
lp
kroff
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: PC telefon, e-telefon (Softphone)

Odgovor Napisal/-a Skorc » 6. Nov 2013 ob 13:52

Verjetno sta uporabniška vmesnika enaka, navedel bom primer za Win okolje:

Uporabniško ime = izbrana telefonska številka
Geslo= geslo, katero si določil na servisneh straneh
Ključ = je geslo, katero si prejel po SMS-u
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Odgovori