Prehod iz TS ISDN na T-2

Vse o T-2 IP telefoniji
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3371
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Jan 2014 ob 13:43

Moj :)
Slika

aleskl
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a aleskl » 2. Jan 2014 ob 14:18

Pozdrav
sem govoril s T2. Pravijo da klic na prenešeno stacionarno številko se vedno prične z 01 za Ljubljansko omrežje.
lp Aleš

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3371
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Jan 2014 ob 14:39

Nista se prav razumela, to je če ti kličeš ven in ne če kdo tebe kliče iz telekom stacionarnega telefona
Slika

aleskl
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a aleskl » 3. Jan 2014 ob 09:12

Sigurno sva se prav razumela.
Večkrat sem opisal primer če kličem iz stacionarnega telekomovega omrežja v t2 internetno omrežje preneseno številko vedno je bil odgovor da je potrebno pred številko zavrteti 01. Ne poznajo primera da ne bi bilo potrebe vpisati omrežne 01.

LP Aleš

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 501
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a starfotr » 3. Jan 2014 ob 13:22

Ni res, meni na amisu ni treba, če kličem v isto omrežno (01). Pa naj bo prenesena ali ne, to sploh nima veze. Niti nima veze, pri katerem operaterju je. Ti prodajaš bučke.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

aleskl
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a aleskl » 3. Jan 2014 ob 14:40

Ne prodajam bučk, tako pravijo na T2. Pa verjetno se ne spoznajo :nevem:
lp Aleš

Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 200
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 13:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a obiskis » 22. Avg 2014 ob 12:02

prešel sem iz TS na T2 s centralo gigaset sx303 in 4 MSN

glede na to da sem dobil le en govorni kanal, mi sedaj odpadejo hkratno zvonenje in prevezava na ven;
verjetno je tako vseeno, ker tako je fiksnih klicev minimalno, pa še to večinoma so komercialni

ali je res da je naslednja stopnja šele 4 govorni kanali, ko pa to zgleda če v tekstu piše 2B+D, edino 2x 2B+D

"Mesečna naročnina za ISDN-BRA priključek (2B+D): 8,33 € brez DDV (4,17 € na govorni kanal brez DDV, minimalno število govornih kanalov je 4)"

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3371
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Prehod iz TS ISDN na T-2

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Avg 2014 ob 13:27

Da ampak to je za poslovne uporabnike, če si postavi vprašanje na info.poslovni@t-2.com
Slika

Odgovori