Poslovni paket P2/P3

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a strojix » 22. Okt 2012 ob 14:42

Odločam se za poslovni paket P2. Ker imam sedaj dve analogni tlf. številki, paket P2 pa omogoča 1x IP in 1x PSTN, me zanima če je možno IP priklop pretvoriti v PSTN? Vem da je možno doplačati še en PSTN vmesnik, toda potem bi bil IP brezpredmeten.

jetomit
Znanec
Prispevkov: 60
Pridružen: 19. Dec 2007 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: 10/2

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a jetomit » 22. Okt 2012 ob 15:17

Sej to da imaš dve telefonski številki, ki sta verjetno označeno kot PSTN naročnini na trenutnem računu ne pomeni ničesar.

Lahko normalno vzameš P2 paket in preneseš dve številki, kjer bo ena na IP telefonu in druga na analognem vmesniku. Bistvo paketa je, da je sestavljen in se ne spreminja(samo dodaja).

Lep pozdrav.

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a strojix » 22. Okt 2012 ob 16:03

To razumem, toda IP telefona nimam kaj rabit, ker imam zadaj PSTN tel. centralo in 7 telefonov ter Fax. Potrebujem zgolj 2x PSTN brez IP.
Kot vse kaže, bo treba doplačati PSTN vmesnik in bo IP priklop brezpredmeten. :cry:
Ima kdo drugačno rešitev :hmm:

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a RobertM » 22. Okt 2012 ob 20:46

Če imaš PSTN vmesnik ali innbox modem verjetno brez problema dobiš 2xPSTN/FAX linijo.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a strojix » 22. Okt 2012 ob 21:19

Težava je v tem, da v Poslovalnici T-2 LJ nočejo niti slišati o pretvorbi-zamenjavi IP priključka v PSTN :aa:

Seveda pa nudijo dodaten PSTN vmesnik in mesečno naročnino. :grr:

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a RobertM » 22. Okt 2012 ob 21:26

Za P paket imaš verjetno svojega skrbnika - drugače menjaj poslovalnico !
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a strojix » 22. Okt 2012 ob 21:31

Ful sem potolažen :o
Ravno moj skrbnik mi je dal po posvetu z nadrejenimi :?: negativen odgovor na mojo željo.
Pa sem pričakoval, da bo po prehodu z Telekoma na T-2 kaj bolje z odnosom do želja strank :hmm:

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a RobertM » 22. Okt 2012 ob 21:37

Daj mi podatke o priključki na ZS, da počekiram, kaj je na stvari ;)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a strojix » 11. Nov 2012 ob 13:19

Sedaj sem prešel na Poslovni paket P2 in sem kar zadovoljen z storitvijo. Telefon in Internet delujeta zaenkrat BP.

Slika

sondey
Znanec
Prispevkov: 57
Pridružen: 7. Jan 2009 ob 09:29
T-2: Že imam

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a sondey » 31. Jan 2014 ob 09:21

Pozdravljeni,

pred kratkim so nam priklopili paket P2, ki smo ga naročili še v decembru (ja, trajalo je točno 40 dni za priklop, ker naj bi na TS v prazničnem obdobju delo potekalo bolj praznično :? ...).

Zadeva špila, edino glede telefona ni bilo "tako kot mora biti", dostavili so nam vrvični ip aparat namesto brezvrvičnega, ki je bil zajet v tem paketu ko smo podpisali pogodbo (čeprav po novem naj bi v teh paketih dajali vrvične ). Naš skrbnik je pojasnil, da je brezvrvičnih zmanjkalo in da ne ve kdaj bojo zopet na zalogi. Mogoče kdo od t2jevcev ve, kako je z dobavo in zalogo teh aparatov?

Hvala,

lp matej

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 346
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 17:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: Poslovni paket P2/P3

Odgovor Napisal/-a NoBody » 31. Jan 2014 ob 13:02

Daj podatke na privat
Slika

Odgovori