Tel. spet ne dela

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 17:02

Lahko kdo od neuradnikov pogleda kaj hudiča se dogaja. Vsaj 1x na mesec morem klicat na hd zaradi nedelovanje telefona. In danes je spet tisti dan. Žal spet ostanem samo v loopu, saj so vsi operaterji zasedeni.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Mar 2013 ob 17:33

Kakšen vmesnik pa imaš?

Lahko mi javiš in bom pogledal.

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 19:19

Vmesnik je tilgin.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Mar 2013 ob 19:37

wan port na pstn vmesniku imas povezan v optični switch ?

imaš še kaj drugega priklopljenega na analogni vmesnik ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 19:53

wan port priklopljen na milana. In na vmesnik je priklopljen samo telefon.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Mar 2013 ob 19:55

vzemi en kuli in drži reset gumb notri, dokler se ne resetira.... ne vem koliko sekund točno, probaj 5, 10 sek, in potem traja da se naloži nekaj časa
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 20:07

Ne pomaga. Sem pa resetiral tudi milana. Tudi ne pomaga.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Mar 2013 ob 20:14

Tukaj gre za eno drugo težavo, je v reševanju.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a astras » 25. Mar 2013 ob 13:07

daj mi podatke na zs
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 25. Mar 2013 ob 21:28

Tole je že en čas urejeno.

slitkx
Model
Prispevkov: 225
Pridružen: 2. Apr 2012 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: oranđ dajmond
Kraj: Ljubljana

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a slitkx » 3. Avg 2013 ob 03:02

Za kakšno težavo je šlo? Meni javi "Vnesite SIP domeno". Nikakršen reset oz. reboot ne pomaga, prav tako ne deregister/register.
Slika

Odgovori