Tel. spet ne dela

Vse o T-2 IP telefoniji

Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a BendeR » 23. mar 2013 ob 17:02

Lahko kdo od neuradnikov pogleda kaj hudiča se dogaja. Vsaj 1x na mesec morem klicat na hd zaradi nedelovanje telefona. In danes je spet tisti dan. Žal spet ostanem samo v loopu, saj so vsi operaterji zasedeni.
Slika
BendeR
Znanec
 
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. mar 2006 ob 23:24
Kraj: Slovenska Bistrica
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a Mark » 23. mar 2013 ob 17:33

Kakšen vmesnik pa imaš?

Lahko mi javiš in bom pogledal.
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 2983
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a BendeR » 23. mar 2013 ob 19:19

Vmesnik je tilgin.
Slika
BendeR
Znanec
 
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. mar 2006 ob 23:24
Kraj: Slovenska Bistrica
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 23. mar 2013 ob 19:37

wan port na pstn vmesniku imas povezan v optični switch ?

imaš še kaj drugega priklopljenega na analogni vmesnik ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a BendeR » 23. mar 2013 ob 19:53

wan port priklopljen na milana. In na vmesnik je priklopljen samo telefon.
Slika
BendeR
Znanec
 
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. mar 2006 ob 23:24
Kraj: Slovenska Bistrica
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 23. mar 2013 ob 19:55

vzemi en kuli in drži reset gumb notri, dokler se ne resetira.... ne vem koliko sekund točno, probaj 5, 10 sek, in potem traja da se naloži nekaj časa
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a BendeR » 23. mar 2013 ob 20:07

Ne pomaga. Sem pa resetiral tudi milana. Tudi ne pomaga.
Slika
BendeR
Znanec
 
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. mar 2006 ob 23:24
Kraj: Slovenska Bistrica
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a Mark » 23. mar 2013 ob 20:14

Tukaj gre za eno drugo težavo, je v reševanju.
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 2983
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a astras » 25. mar 2013 ob 13:07

daj mi podatke na zs
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika
astras
T-2jevec
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. feb 2009 ob 21:03
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: baker+t4

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a Mark » 25. mar 2013 ob 21:28

Tole je že en čas urejeno.
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 2983
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

OdgovorNapisal/-a slitkx » 3. avg 2013 ob 03:02

Za kakšno težavo je šlo? Meni javi "Vnesite SIP domeno". Nikakršen reset oz. reboot ne pomaga, prav tako ne deregister/register.
Slika
slitkx
Model
 
Prispevkov: 225
Pridružen: 2. apr 2012 ob 21:17
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: oranđ dajmond


Vrni se na IP telefonija

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost