Tel. spet ne dela

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 17:02

Lahko kdo od neuradnikov pogleda kaj hudiča se dogaja. Vsaj 1x na mesec morem klicat na hd zaradi nedelovanje telefona. In danes je spet tisti dan. Žal spet ostanem samo v loopu, saj so vsi operaterji zasedeni.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3067
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Mar 2013 ob 17:33

Kakšen vmesnik pa imaš?

Lahko mi javiš in bom pogledal.

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 19:19

Vmesnik je tilgin.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7492
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Mar 2013 ob 19:37

wan port na pstn vmesniku imas povezan v optični switch ?

imaš še kaj drugega priklopljenega na analogni vmesnik ?
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 19:53

wan port priklopljen na milana. In na vmesnik je priklopljen samo telefon.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7492
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Mar 2013 ob 19:55

vzemi en kuli in drži reset gumb notri, dokler se ne resetira.... ne vem koliko sekund točno, probaj 5, 10 sek, in potem traja da se naloži nekaj časa
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a BendeR » 23. Mar 2013 ob 20:07

Ne pomaga. Sem pa resetiral tudi milana. Tudi ne pomaga.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3067
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Mar 2013 ob 20:14

Tukaj gre za eno drugo težavo, je v reševanju.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 455
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a astras » 25. Mar 2013 ob 13:07

daj mi podatke na zs
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3067
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a Mark » 25. Mar 2013 ob 21:28

Tole je že en čas urejeno.

slitkx
Model
Prispevkov: 225
Pridružen: 2. Apr 2012 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: oranđ dajmond
Kraj: Ljubljana

Re: Tel. spet ne dela

Odgovor Napisal/-a slitkx » 3. Avg 2013 ob 03:02

Za kakšno težavo je šlo? Meni javi "Vnesite SIP domeno". Nikakršen reset oz. reboot ne pomaga, prav tako ne deregister/register.
Slika

Odgovori