Stran 1 od 1

Stacionarna telefonija samo v paketih

OdgovorObjavljeno: 14. okt 2013 ob 16:11
Napisal/-a voyager2
Malo brskam po T-2 strani za stacionarno telefonijo in vidim stavek "Storitev telefonije je možno naročiti le kot del paketa T2 ali T3 ali T4."
A je sploh možno, da telefonijo res ponujajo samo tistim, ki vzamejo njihove pakete? Ja v veliko primerih že paketi vsebujejo kar rabiš samo kaj pa za preostale primere, ki imajo naročene ločene storitve. Recimo jaz sem imel dolgo časa paket 10/10 vdsl, ki ga še danes v nobenem paketu ni, niti ni možna nadgradnja. Se pravi če bi imel custom izbrano hitrost interneta, recimo 20/10, 5/5,... mi sploh ne bi dali zraven telefonije? A ni to malo čudno?

Re: Stacionarna telefonija samo v paketih

OdgovorObjavljeno: 14. okt 2013 ob 16:33
Napisal/-a rossi
Ni več naročanja posameznih storitev. Imaš na voljo T2, T3 in T4 pakete.

Re: Stacionarna telefonija samo v paketih

OdgovorObjavljeno: 14. okt 2013 ob 16:59
Napisal/-a Ika13
@rossi
seveda, je še vedno možnost naročiti internet, kot samostojno storitev! http://www.t-2.net/internet/ftth

@ voyager2
to kar imajo napisano na spletni strani je res malo čudno, da se telefonija ponuja samo v paketih, ker jaz sem sprobal cenovni kalkulator, kateri pa ti omogoča, da si izbereš kot samostojno ponudbo internet + telefon.

Re: Stacionarna telefonija samo v paketih

OdgovorObjavljeno: 15. okt 2013 ob 20:13
Napisal/-a Mark
Še vedno se da naročiti telefonijo, tudi če nimaš paketa. Ni pa možno naročiti samo telefonije (Kot samostojno storitev), kot je bilo včasih, ko je npr. nekdo na optiki vzel samo stacionarni telefon.

Lahko torej naročiš paket T-2 TV + TEL ali pa Internet recimo 1/256 in telefonijo. Brez paketa.

Samostojno storitev je možno vzeti samo internet.

Re: Stacionarna telefonija samo v paketih

OdgovorObjavljeno: 16. okt 2013 ob 17:14
Napisal/-a voyager2
Ja tako se spomnim je bilo že ves čas. Sem klical na T-2 in je tudi tam dekle reklo da samo v paketih, tako da sem potem ta "projekt" opustil.