optika - iskra - PTSN

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 204
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 13:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

optika - iskra - PTSN

Odgovor Napisal/-a obiskis » 30. Dec 2015 ob 10:03

Je kdo zasledil kakšne težave z PTSN na iskrških modemih

zanimivo, da tonsko deluje zelo nesigurno, potem znotraj klica deluje tonsko ali pa ne

ravno so prešli iz siola na t2 in sedaj sami problemi

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: optika - iskra - PTSN

Odgovor Napisal/-a RobertM » 30. Dec 2015 ob 10:21

Načeloma ne.
Je na modem vezanih več telefonov vzporedno ?
pa še tip telefona napiši.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 204
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 13:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: optika - iskra - PTSN

Odgovor Napisal/-a obiskis » 30. Dec 2015 ob 10:38

telefon je Gigaset A120

problem je da imam doma ISDN in ga ne morem preveriti;
20.12 so šli iz TS na T2 in pred tem je špilalo

zanimivo je da tonsko za izbiranje na podpori deluje, na SKB odzivniku pa ne

Hvala.

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: optika - iskra - PTSN

Odgovor Napisal/-a RobertM » 30. Dec 2015 ob 10:43

Prav te Gigasete T-2 prodaja in ni problemov.
Predlagam, da pokličeš na klicni, da telefonisti preverijo nastavitve.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Odgovori