Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Vse o T-2 IP telefoniji

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 19. sep 2016 ob 21:43

Jaz sem razumel, kaj si mislil...

Glede vtičnice pa jaz in atepej osirama tistega kabelskega operaterja, ker ga oba poznava kot slab denar...

:grrpc:
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a atepej » 19. sep 2016 ob 21:45

MrTwelveTrees Napisal/-a:Kaj je s tabo ? jaz govorim o prenosu telefonske številke iz enega operaterja na drugega, ti pa o fizični vtičnici ?


Nič samo povedal sem nadaljnje postopke po prenosu številke

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3034
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 20. sep 2016 ob 11:14

Na klicnem centru so se danes čudili, kako da še nimamo urejeno...
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 20. sep 2016 ob 11:59

Vsi so se čudili ali se je samo eden čudil :D
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 20. sep 2016 ob 13:06

Ja ja...

Pomen pomoje razumeš, kaj sem želel povedat...

Postajam žalosten... Ostale storitve super, s tem prenosom pa težave... :(
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 20. sep 2016 ob 14:10

Verejemi mi, da bi bilo ENAKO če bi naročil Telemach, Amis ali kaj drugega, pol pa še čaku za prenos številke....
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 21. sep 2016 ob 21:42

Daj mi podatke na ZS, pa preverim kako in kaj.
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 669
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 40/40

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 22. sep 2016 ob 07:38

Sem dal... Upam, da uredimo... :car:
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 22. sep 2016 ob 15:20

Evo... Prišlo obvestilo o prenosu...
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. sep 2016 ob 16:47

In kaj piše ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 22. sep 2016 ob 17:13

Da bo na razpolago jutri zjutraj...
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. sep 2016 ob 17:25

Juhej !
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 23. sep 2016 ob 06:34

Včeraj zvečer zadnjič slišal dialtone naše Telekomove EWSD centrale...

Postopek je zaključen. Najlepša hvala cirilu88 za posredovanje ! :plosk:

Končno CLIP :rtmT2:
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a atepej » 23. sep 2016 ob 08:36

A nima sedaj T-2 identičnega - dialtone mislim.
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3034
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

OdgovorNapisal/-a gasdopodna » 23. sep 2016 ob 11:45

Ne, še vedno je ameriški muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
gasdopodna
Znanec
 
Prispevkov: 81
Pridružen: 7. feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP telefonija

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost