Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Vse o T-2 IP telefoniji
gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 19. Sep 2016 ob 21:43

Jaz sem razumel, kaj si mislil...

Glede vtičnice pa jaz in atepej osirama tistega kabelskega operaterja, ker ga oba poznava kot slab denar...

:grrpc:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3264
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a atepej » 19. Sep 2016 ob 21:45

MrTwelveTrees napisal/-a:Kaj je s tabo ? jaz govorim o prenosu telefonske številke iz enega operaterja na drugega, ti pa o fizični vtičnici ?
Nič samo povedal sem nadaljnje postopke po prenosu številke

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Slika

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 20. Sep 2016 ob 11:14

Na klicnem centru so se danes čudili, kako da še nimamo urejeno...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Sep 2016 ob 11:59

Vsi so se čudili ali se je samo eden čudil :D
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 20. Sep 2016 ob 13:06

Ja ja...

Pomen pomoje razumeš, kaj sem želel povedat...

Postajam žalosten... Ostale storitve super, s tem prenosom pa težave... :(

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Sep 2016 ob 14:10

Verejemi mi, da bi bilo ENAKO če bi naročil Telemach, Amis ali kaj drugega, pol pa še čaku za prenos številke....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 21. Sep 2016 ob 21:42

Daj mi podatke na ZS, pa preverim kako in kaj.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 22. Sep 2016 ob 07:38

Sem dal... Upam, da uredimo... :car:

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 22. Sep 2016 ob 15:20

Evo... Prišlo obvestilo o prenosu...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Sep 2016 ob 16:47

In kaj piše ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 22. Sep 2016 ob 17:13

Da bo na razpolago jutri zjutraj...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Sep 2016 ob 17:25

Juhej !
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 23. Sep 2016 ob 06:34

Včeraj zvečer zadnjič slišal dialtone naše Telekomove EWSD centrale...

Postopek je zaključen. Najlepša hvala cirilu88 za posredovanje ! :plosk:

Končno CLIP :rtmT2:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3264
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a atepej » 23. Sep 2016 ob 08:36

A nima sedaj T-2 identičnega - dialtone mislim.
Slika

gasdopodna
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Prenos stacionarne številke iz Telekoma na T-2 - čakanje

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 23. Sep 2016 ob 11:45

Ne, še vedno je ameriški muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Odgovori