Acronis True Image Personal - kode

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
misterkojak
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 28. Mar 2020 ob 13:30

Lahko daš še kakšno kodo. Nobena ne deluje več. Hvala.

sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 750/150

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a sk|s » 29. Mar 2020 ob 11:14

misterkojak napisal/-a:
28. Mar 2020 ob 13:30
Lahko daš še kakšno kodo. Nobena ne deluje več. Hvala.
maš.
Slika

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 30. Mar 2020 ob 14:51

Na žalost sem bil prepočasen in je tudi koda št. 4 že porabljena :-(
Prosim za novo.

sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 750/150

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a sk|s » 7. Jan 2021 ob 21:21

hoj. malo sem bil odsoten. če bi še kdo kodo naj mi pusti ZS. jih je še dovolj.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7901
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Jan 2021 ob 21:34

A omogoča kloniranje diskov ali samo v image ?
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 750/150

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a sk|s » 7. Jan 2021 ob 21:36

narediš boot image tipa rescue in potem kloniraš izven sistema. gotovo razumeš.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7901
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Jan 2021 ob 21:56

Jaz sprašujem če omogoča direktno kloniranje, ne z uporabo image oz "slike" v win.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 750/150

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a sk|s » 7. Jan 2021 ob 22:15

acronis to poimuje active cloning in ja, omogoča. kode so za OEM verzijo, objavljeno na prvih straneh. morda prime tudi s katero kasnejšo, potrebno poskusit. od verzije 2018 dalje je active cloning vsebovan feature.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4143
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Jan 2021 ob 02:06

Jst uporabljam Acronis, če menjavam HDD za SSD oz je SSD po kapaciteti že premajhen.
Slika

sk|s
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: Diamant 750/150

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a sk|s » 8. Jan 2021 ob 08:48

acronis zna brez težav migrirat tudi na manjše logične pogone. neto kapaciteta podatkov mora biti pa jasno manjša od velikosti fizičnega pogona.
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3286
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Jan 2021 ob 09:23

Če ima kdo kako kodo še se priporočam da mi jo pošlje na ZS. Lp
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4143
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Acronis True Image Personal - kode

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Jan 2021 ob 14:46

sk|s napisal/-a:
8. Jan 2021 ob 08:48
acronis zna brez težav migrirat tudi na manjše logične pogone. neto kapaciteta podatkov mora biti pa jasno manjša od velikosti fizičnega pogona.
Tist mam pa kot varnostne kopije sistema. Kot si rekel Acronis True Image lahko klonira 1TB disk na 10 GB usb ključek, če je velikost zasedenega prostora manjša.
Slika

Odgovori