Uporabljam....

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2

Kateri je tvoj primarni OS?

W XP
50
59%
W Vista
23
27%
W 7
3
4%
OS X
0
Brez glasov
OS X Leopard
2
2%
Linux (pripiši svoj release)
7
8%
 
Skupaj glasov: 85

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3050
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a Mark » 1. Feb 2009 ob 17:08

Preveri kakšen CPU imaš. Prenesi si tale programček. Če imaš 32 biten CPU, ti 64-bitna različica ne bo delovala.

Uporabniški avatar
Constantine
Model
Prispevkov: 303
Pridružen: 1. Apr 2006 ob 15:38
T-2: Še nimam
Paket: Trenutno brez :(
Kraj: Vrhnika

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a Constantine » 1. Feb 2009 ob 17:16

Čist odvisno od tvojega sistema. Če ti procesor podpira 64bit se itak nimaš kej spraševat, sploh če maš zraven še več kot 4GB rama is 64bit way to go. Če je pa štarejši sistem pa 32bit.

LP
Slika
Slika<-- Optika LJ

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a madpanter » 1. Feb 2009 ob 18:25

Hm... uporabljam sledeče:
Glavna:
- kibla win XP pro 32bit hvala MSDN AA :mrgreen:
Laptop1:
- win xp pro 32bit spet hvala MSDN AA :mrgreen:
- kubuntu 8.10
Skratka oboje na laptopu in večino časa laufa kubuntu xp pa poganjam samo, ko pišem diplomo.
Laptop2:
-mac os x leopard na macbook airu
Ena stara kibla za testiranje:
-menja se win NT 4.0, win 2000 pro, raznorazni linux nazadnje suse 9.0...
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Constantine
Model
Prispevkov: 303
Pridružen: 1. Apr 2006 ob 15:38
T-2: Še nimam
Paket: Trenutno brez :(
Kraj: Vrhnika

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a Constantine » 1. Feb 2009 ob 18:32

Misliš "hvala MSDN AA, zaradi vas sem si lahko kupil MB AIR!" :owned:
Slika
Slika<-- Optika LJ

MarkoP
Faca
Prispevkov: 128
Pridružen: 14. Sep 2006 ob 14:26
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 1× VoIP, 1× IPTV

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a MarkoP » 2. Feb 2009 ob 16:37

Na tem PCju je Ubuntu 8.10 primarni, so pa tudi XPji gor.
Drug računalnik pa poganja Slackware 12.0

LP
Slika VDSL čakal 56 dni, ftth 11 dni.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a madpanter » 2. Feb 2009 ob 21:13

@Constantine recimo no da imaš prav :mrgreen: sej drgač mi xp delajo čist b.p., nimam gor AV ker ne hodim z kiblo po čudnih straneh, nimam čudnih crackov in keygeneratorjev, ipd... preskeniram vsake tok časa z kaspersky live cd ipd... pa je čisto čisto. Pač fiksna kibla je več ali manj sam za autoCAD delo :mrgreen: za brskanje po netu pa večino časa uporabljam laptop in kubuntu oz aira odvisno ker je pač frej :mrgreen:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

pier
Faca
Prispevkov: 173
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 14:58
T-2: Že imam
Paket: FTTH 105/15
Kraj: Kranj

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a pier » 3. Feb 2009 ob 15:26

1. ubuntu
2. slackware

Uporabniški avatar
frojnd
Model
Prispevkov: 243
Pridružen: 25. Nov 2008 ob 11:23
T-2: Še nimam

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a frojnd » 21. Feb 2009 ob 18:49

Na lappyu openSuse 11.1, gor mam prek vboxa še XP 32bit.
Za server uporablam ubuntu 8.4 LTS
Doma mam za firewall freebsd mašino. Pozabil ste dat še BSD v anketo.

Uporabniški avatar
obi
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 843
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 18:26
T-2: Že imam
Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
Kraj: ljubljana - medvode
Kontakt:

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a obi » 21. Feb 2009 ob 19:52

Sicer mam kr nekaj kompov v uporabi, vsi pa podpirajo bila gatesa :lol:
Domači komp - win XP
Služben laptop - win xp
Služben stacionarni komp - win XP
drugi služben komp - win 2003 server edition
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough

Abigor
Nergač
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 18:05
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a Abigor » 21. Feb 2009 ob 22:17

Jaz imam doma 3 računalnike:
Prvi: Windowse xp pro (pretežno za kakšno igro in kakšno programiranje)
Drugi: FreeBSD (workstation)
Tretji: Ubuntu (spletni strežnik)

Na šihtu:
Windows vista ( bolj kot ne za okras). Ker mi je šef iz hudobije nabavil nov računalnik. Samo da putty dela OK, da lahko SSHjam :hudicek:

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 210
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a pikoli » 22. Feb 2009 ob 21:19

domači: Vista ali windows 7 -kokr je
server: XP
Slika

flokey
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 22. Feb 2009 ob 19:53
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Vrhnika

Re: Uporabljam....

Odgovor Napisal/-a flokey » 23. Feb 2009 ob 00:18

Prvi: Windows XP
Drugi: Vista Ultimate
Tretji: Debian (Server)
Slika

Odgovori