Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 25. Jul 2009 ob 00:16

Pozdravljeni!
Imam problem in sicer pri postavitvi serverja! :grrpc:
Najprej prižgem COD 2 MP, ''start new server'' , pa ''dedicated-internet'' , ostalo je vseeno. Nastavim rcon in server mi deluje , a ko pogledam v Xfire mi ga pokaže samo pod Lan serverje , ko grem jaz gor se mi poveže a ko se hoce kdo drug povezati nanj mu steje ''awaiting connection'' v neskončnost. Zanima me, če imajo kaj veze porti , je mogoce narobe nastavljen ? Če, kakšnega naj nastavim? :nevem:

Se že vnaprej zahvaljujem za odgovore!
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 25. Jul 2009 ob 07:32

privzeto dela CoD strežnik na portu 28960.
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 25. Jul 2009 ob 19:27

:hmm: saj drugace sem vse po tvojih navodilih , pa bom probal še enkrat ! LP
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 25. Jul 2009 ob 19:49

Je mogoče problem IP , in kako vem ce imam staticen IP?
LP
Slika

ango
Nadebudnež
Prispevkov: 408
Pridružen: 5. Dec 2008 ob 21:38
T-2: Še nimam
Kraj: Izola

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a ango » 25. Jul 2009 ob 21:16

_____________________________
Kot v US, zgleda da bomo meli hitrejši mobilni internet kot pa žične povezave

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 25. Jul 2009 ob 22:09

General Information
Hostname: 89-***-***-***.dynamic.dsl.t-2.net
ISP: T-2 Access Network
Organization: T-2 Access Network
Proxy: None detected
Type: Cable/DSL

:roll: To pomeni da mam dinamicen IP kajne ? Ali je za staticnega treba doplacati ? oz. kaj naredim da dobim staticnega ? LP
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a Mark » 25. Jul 2009 ob 22:43

Za dodelitev statičnega ip se z dopisom (pošta, fax, skeniran dokument, obisk poslovalnice) obrni na T-2.

http://www.t-2.net/?AUID=5D1565010635619000C7D#992

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 25. Jul 2009 ob 23:29

HVALA!!! :D
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 26. Jul 2009 ob 06:41

vseeno za tvojo težavo ni kriv dinamični ip, pod pogojem, da si tistim, ki so se povezovali na strežnik, dal pravi ip. imaš naročeno nizko varnost? imaš router, firewall? strežnik je potrebno nastaviti v izjeme oz. odpreti port, na katerem deluje. dokler tega ne narediš, ti ne pomaga statični ip, razen pri varnostnem paketu, ki je, če se ne motim, na statiki privzet nizek.
glede na opis, kako si postavil oz. zagnal strežnik, pa niti slučajno ni po "mojih navodilih" :D
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 26. Jul 2009 ob 07:51

Ne , drugače sem samo na hitro opisal , vse je po navodilih z strani : http://www.oyoy.si/oyoy/cod2_vodic.php. Varnost je nizka , samo pomojom je fora v portih , ko pac prizgem svoj server mi ga napiše pod lan streznike , in je port 28960 , ampak ko na njem ''igram'' ,grem dol pa mi ga napiše pod recent game servers , in imajo različne porte , enkrat 4034 , 2983 ,...
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 26. Jul 2009 ob 12:51

v mapi main odpri datoteko console_mp in poišči vrednost net_port "", da se prepričaš, na katerem portu dela server.
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 26. Jul 2009 ob 19:55

je možno 3860?
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 26. Jul 2009 ob 20:22

jah, če si nastavil ta port, bi bilo možno.
port nastaviš v komandi;

+set dedicated 2 +set net_port 28960 +exec server.cfg +map_rotate +set sv_punkbuster 1

port je možno nastaviti tudi v server configu v ukazu set net_port "28960", vendar če si strežnik postavljal po mojem vodiču, se ga drži do konca in ga nastavi v zgornjem ukazu.
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 26. Jul 2009 ob 21:42

:roll: saj sem napisal port 28960 , bom najprej probal ce je fora v IP-ju.
LP
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 2. Sep 2009 ob 18:20

No , dobil sem statični IP , masko medmrećja , privzeti prehod , dns , dsn2 . To sem ročno vpisal v internet protocol , properties kliknil v redu in mislim , da imam sedaj statični IP! Ampak server , mi še vedno ne dela , še vedno drugim odšteva Awaiting Connection v neskončno !?! Kako naj vem , da se porti ne spreminjajo v serverju?
Slika

Zaklenjeno