Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 2. Sep 2009 ob 20:00

inštaliraj tole.
zaženi cod server, zaženi ta program in preveri na katerem portu dela cod2mp_s.exe (v mojem primeru je server nastavljen in deluje na portu 29000);

Slika

še vedno nisi zaupal, če imaš kak router ali firewall, ki je zaradi nepravilno odprtih portov najpogostejši vzrok za težavo, ki jo opisuješ.
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 2. Sep 2009 ob 20:42

Port je 28960 , routerja nimam firewall je disabled. :roll:
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 2. Sep 2009 ob 21:07

Še enkrat sem instaliral igrico in ponovil vse postopke in stvar deluje !!!! :car: :car: :D
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 2. Sep 2009 ob 21:12

no, po 2. mesecih je bla že ura ... :D
Slika
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 2. Sep 2009 ob 21:17

Zdej pa nazaj gor firewall na mašino in zapret neuporabljene porte! :namrec:
Optika 100/10

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 2. Sep 2009 ob 21:56

Sm že :namrec:
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 2. Sep 2009 ob 22:59

Tako se dela! :plosk:
Optika 100/10

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 3. Sep 2009 ob 14:40

OYOY!, mogoče veš še kaj bi moral narediti , da nebi tistega dima oz zakajenosti kraj (ne mislim smoke granate) ?
LP
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 3. Sep 2009 ob 16:28

vem.
če imaš na serverju pam mod, daj najprej na cb mode (vpiši v konzolo serverja ukaz pam_mode cb) in pol vrni na pub mode (pam_mode pub). megla na ta način izgine tudi v pub-u.
obstaja pam mod, v katerem naj bi bili ti efekti onemogočeni (mod sicer laufa na enem od mojih strežnikov, po pravici povedano pa nisem nikoli preverjal, če dejansko ni megle ...) mod dobiš tukaj.
če na serverju nimaš pam moda, pa daj gor ta mod (datoteko daj v mapo main in restartaj server).
Slika
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 3. Sep 2009 ob 21:36

Hvala! :D
Slika

jurezlato
Novinec
Prispevkov: 17
Pridružen: 23. Jul 2009 ob 19:31
T-2: Že imam
Paket: TV/TEL/INT:4/1

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a jurezlato » 22. Sep 2009 ob 20:31

Mogoce ves se zakaj imam v igrici skrajšane killcame? Sploh ne vidiš kako te ustreli. LP
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a oyoy » 22. Sep 2009 ob 20:50

tega pa res nebi vedel ... :nevem:
Slika
Slika

Marko123
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 16. Okt 2009 ob 20:05
T-2: Že imam

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a Marko123 » 16. Okt 2009 ob 20:08

kako odprem port? pa kako skrekam server. k se res zajebavam z tem serverjom res 3 mesce pol sm zvedu za ta forum pa to oyoy vse sm naredu po tvojih navodilih pa se vedno frendu awaitnig connection skoz pise pomoje ker nima original serverja in servr ni skrekan. prosm za pomoc. aja pa oyoy dj ce mas xfire al pa msn povj da te loh nekak kontakteram. :nevem:

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. Apr 2007 ob 20:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant
Kraj: Kidričevo

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 17. Okt 2009 ob 00:10

Mogoče ne bo škodilo, če dam še en link, kako postaviti COD2 server.
http://www.callofduty.si/clanki/vodici/ ... renik-cod2

Pa še nekaj, vsi ki se trudite da bi postavili svoj domači server na Visti vam ne bo uspelo, ker Vista ni kompatibilna z igro COD2.

lp,Ika13
Slika

lp, Ika13

Chieftec
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 20. Okt 2008 ob 22:29
T-2: Že imam

Re: Call Of Duty 2 SERVER PROBLEM

Odgovor Napisal/-a Chieftec » 17. Okt 2009 ob 10:37

jurezlato napisal/-a:Mogoce ves se zakaj imam v igrici skrajšane killcame? Sploh ne vidiš kako te ustreli. LP
Verjetno imaš pam verzijo nad 1.0.5, tam so to tko uštimal :nevem: 1.0.5 verzijo pam-a dobiš na strani domobrancev:
http://domobranci-klan.freeweb.si/index ... es&file=97

LP Chief

Zaklenjeno