Medion prenosnik

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
Odgovori
I feel Slovenia
Uporabnik
Prispevkov: 34
Pridružen: 23. Sep 2008 ob 19:10
T-2: Že imam
Paket: 100/10 + 2 Tel + TV

Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a I feel Slovenia » 9. Avg 2009 ob 16:59

Že nekaj časa iščem prenosnik in sem enega v hoferju zagledal
http://hofer.si/si/html/offers/2867_10843.htm

po opisu se mi ne zdi slab...rabim ga za šolo, internet, pa tudi igre :). Se to splača ali se za takšen denar dobi še malo boljši rečunalnik?

LP
Slika Optika

Uporabniški avatar
borut
Guru
Prispevkov: 911
Pridružen: 25. Okt 2006 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: 4Mbit/512Kbit

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a borut » 9. Avg 2009 ob 17:08

moje mnenje: nikakor se ne splača kupovati nekih levih firm. Komponente so že uredu, ampak materiali ohišja so verjetno slabi, neodporni, arhitektura ohišja je tako zgrešena, da se navzlic hladnim komponentam prenosnik pregreva, kar mu zmanšuje življensko dobo.. Vem - če gledaš DELL, Toshiba, to je drago že na prvi pogled. Ampak imel sem že ZELO vročega Acerja in si želel, da bi takrat izpljunil 200€ več za leptop. Stopilo mi je ekran (ni šel v sleep mode, ko sem ga zaprl), pregrelo disk, tudi baterija je šla kmalu v večna elektrolišča.. :oops:

Tko da.. NE! Za ta dnar dobiš spodobnega HP-ja. Mogoče zna kašn DVD pogon res crknit, ampak večjih težav nimajo s pregrevanjem.. 8)

Na zahtevnejše igrice pa pozabi z leptopom.. :nevem:
Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a BOBI » 9. Avg 2009 ob 17:15

Za ta denar dobiš enakega (konfiguracijsko) HP-a, pravzaprav če poiščeš še za manj!

Uporabniški avatar
turist
Model
Prispevkov: 301
Pridružen: 7. Sep 2007 ob 10:58
T-2: Že imam
Paket: T4 optika(100/10) +2x tel +fax
Kraj: Kranj

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a turist » 9. Avg 2009 ob 17:15

Pa pri Hoferjevih Medionih je problem tudi s servisom. So ga kolegu poslali v Avstrijo in ga je dobil nazaj šele po 42 dneh, pa še takrat ni delal kot bi moral in ga je moral dat na servis še enkrat !

Zato premisli !! :grrpc:
Slika
Slika - Mobilno

Uporabniški avatar
borut
Guru
Prispevkov: 911
Pridružen: 25. Okt 2006 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: 4Mbit/512Kbit

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a borut » 9. Avg 2009 ob 17:17

Lej kaj sm ti najdu.. ----> KLJIK!!
Slika

I feel Slovenia
Uporabnik
Prispevkov: 34
Pridružen: 23. Sep 2008 ob 19:10
T-2: Že imam
Paket: 100/10 + 2 Tel + TV

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a I feel Slovenia » 9. Avg 2009 ob 17:19

a bi se dobo kje kak prenosnik z 500 GB diska in 4GB Rama za podoben denar kot iz hofera?
Slika Optika

Insan3
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 18. Maj 2009 ob 01:42
T-2: Že imam
Paket: 10/4(V resnici 9/0.5-2)+VOIP

Re: Medion prenosnik

Odgovor Napisal/-a Insan3 » 10. Avg 2009 ob 00:22

Malce pobrskaj:) Imas dosti trgovin na voljo.

www.mimovrste.com, www.teal.si, www.enaa.com, itd...

Poleg tega pa se www.so-doo.si sam sem kupil tam prenosnika tudi oce sem cisto zadovoljen :) So remarketed izdelke iz drugih drzav in oni nudijo 1 leto servisa.
Ce zelis novega in servis si pa poskusi najditi podobnega zgoraj.
Glede diska ni ravno pomembno si lahko kupis kaksnega passporta in imas prenosni disk brez potrebe zunanjega napajanja s sabo.
Glede ramov pa je dilema da vecina ljudi na koncu ne ve ce kupis prenosnik s 4GB rama kateri imajo v 99% primerov x86 (32 bitni OS), ne bos izkoristil.
Meni ga prepozna 3.2GB ceprav imam v resnici notri 4GB, nekaj pozre hardware, drugo je pa pac izgubljeno:) Na PCju imam na 32 bitnih XPjih 3.6GB zaznanega.
SiOL helpdesk

Odgovori