Apache problem

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 17. Avg 2009 ob 17:18

Ja sam kaj nej če so najnovejši :nevem:
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 17. Avg 2009 ob 17:33

Pojdi pogledati še na stran proizvajalca kartice, odnosno ČIPSETA od kartice. :namrec:
Optika 100/10

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 17. Avg 2009 ob 20:58

Vse updejtan, ne vem ne vem. TPC window sm pogooglu in v registru ni blo nobenga entry-a, hkrati pa sem tud zasledil da za Windows 2008 ter Visto tega ni več. Baje.


Pomoje bom dal Linux Redhat gor pa bomo vidl. Sam to bo pa kr mal trajal, da pogruntam :owned:
Zadnjič spremenil weidah, dne 17. Avg 2009 ob 21:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a Malkec » 17. Avg 2009 ob 21:00

Ne vem kaj sploh mučkaš z windowsi. :nevem: Centos gor.

Zdaj me bo seveda NN napadel :blbl:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 17. Avg 2009 ob 22:00

weidah napisal/-a:Vse updejtan, ne vem ne vem. TPC window sm pogooglu in v registru ni blo nobenga entry-a, hkrati pa sem tud zasledil da za Windows 2008 ter Visto tega ni več. Baje.


Pomoje bom dal Linux Redhat gor pa bomo vidl. Sam to bo pa kr mal trajal, da pogruntam :owned:
Sorry, TCP window. :namrec:
Optika 100/10

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 17. Avg 2009 ob 22:14

No sej to sm isku, sm od tebe sam copy paste naredu k sm delu post ^^

EDIT: Drgač pa sm usposobu mrežno pol, da vsaj dela pravilno preko switcha. Tko, da je direkto na switch končno prikloplen in clo download dela tko kot je treba, upload je pa še uprašljiv tko, da lahko spet probate.

http://www.e-gamer.org/test.rar


EDIT#2: Mrežno sm pa usposobu tko, da sm od HPja network manager dol potegnu pa tm štimu, in pol je kr delal :roll:
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 17. Avg 2009 ob 22:29

Evo, zdele cirka 3.70 do 4.10, ustalilo se je pri 3.81 - prekinil sem pri cirka eni tetjini prenosa, da ti ne zabašem linije, očitno ti še nekdo dela prenos. (Imam 50/50 linijo). :pivo:
Optika 100/10

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 17. Avg 2009 ob 22:30

Nope, samo ti si bil, sm vidu. Se pravi router ni bil kriv -.- Pa da kr tkole skače, ne vem, ne vem. Zgleda bo res treba dat drug OS gor. Jutr dobim Redhat pa bomo vidl.
Slika

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 17. Avg 2009 ob 23:41

Še ena zanimiva, če se jaz povežem na Server, ki je direktno povezan na switch in ima statičen IP, in se jaz povežem preko routerja z dinamičnim IPjem in probam DLjat gre pa prek apache-ja 11MB/s preko FTPja pa skoči na 8 pol pa pade na 6 pa spet naraste na 8 in tako naprej. Zdej sploh več ne vem kaj je problem...
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3138
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a madpanter » 18. Avg 2009 ob 09:44

Glej ne se jebat, v tem času k si odkrival kaj je narobe z polizdelkom od MS bi gor dal nek linux in to je to. End of discussion. Oziroma raje uporabi MS server 2003
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a KoMar » 18. Avg 2009 ob 15:17

Vsekakor pa ni mišljeno, da bi en client prek Apacheja tankal s polno hitrostjo linije... ta HTTP server je narejen za veliko število hkratnih clientov.

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 18. Avg 2009 ob 19:10

No sej to je logično, sam zadeva je taka da tud FTP ne dela full speed


EDIT: Vse kar ni bilo notranje omrežje je delal čist prepočas in nestabilno (linija skakala med 1-6MB konstantno)
Slika

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a weidah » 19. Avg 2009 ob 22:39

Mah sm probu z Linuxi pa je bil isti sranje, pa tok sm se zajbavu da sm na konc vse opustu. Probu sm sam še z 2003 tko da go for it.


http://www.e-gamer.org/test.rar

ftp://test:test@e-gamer.org/test.rar

Za foro pa še en čist tretji komp, da bom enkrat za zmerej zdej vedu kva je krivo...

http://e-gamer.org:2500/test/test.rar <-Drugi comp



Zdej na konc sm šu googlat za "HP ML350 slow network" pa zgleda ma dost folka s tem probleme. Jao me zanima če bi blo kej bolš z drugo mrežno...
Slika

Razor
Nadebudnež
Prispevkov: 409
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Ajdovščina

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a Razor » 20. Avg 2009 ob 11:46

http: 2,7
ftp: 3,3-3,5

Drug comp: 4-5,5
Slika
Slika
Slika
» MG.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Apache problem

Odgovor Napisal/-a KoMar » 20. Avg 2009 ob 13:24

Komot je problem tudi v slabi mrežni kartici, ja... probaj še z drugo, weidah.

Odgovori