1337

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
Uporabniški avatar
ircr
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 22:09
T-2: Že imam
Paket: 300/50 + Telefonija + TV HD
Kraj: Koper
Kontakt:

1337

Odgovor Napisal/-a ircr » 15. Avg 2006 ob 12:29

Slika
Slika

check out my webpage => http://ircr.info

Uporabniški avatar
sce
Model
Prispevkov: 269
Pridružen: 27. Mar 2006 ob 20:36
T-2: Že imam
Paket: 20/4 + Telefon
Kraj: area52.us
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sce » 15. Avg 2006 ob 13:54

hehehe... 1337 it is :)

(za vse tiste ki ne veste kaj pomeni 1337 - leet)
Slika

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 11:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 15. Avg 2006 ob 16:16

Geekovska fora skratka 8) :lol:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 15. Avg 2006 ob 17:50

Očitno napaka pri obračunu. :o
Optika 100/10

Uporabniški avatar
DrM007
Model
Prispevkov: 309
Pridružen: 7. Avg 2006 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Optika: 200/20, IPTV, VoIP =)
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DrM007 » 16. Avg 2006 ob 11:35

zakaj napaka? A ni možno da ma recimo na optiki paket 8/1+tv+tel (10500 sit) plu je mal klicaru naokoli - jaz sicer pričakujem račun s takim zneskom, le da bo v prvo še 2500 sit zraven za prenos cifre. Ali pa to zaračuna telekom?

gojko
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 7. Avg 2006 ob 18:50
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a gojko » 16. Avg 2006 ob 17:17

Ja možno je tal znesek dobit (odvsno od paketa).

Jest sem dobu + 50 000SIT zarad 2 TV konverterjov.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3318
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 17. Avg 2006 ob 08:05

to je use kr neki
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 18. Avg 2006 ob 23:26

Hehehhe...originalno :D
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lumpmuck
Faca
Prispevkov: 164
Pridružen: 25. Mar 2006 ob 19:49
T-2: Že imam
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a lumpmuck » 1. Sep 2006 ob 15:04

za kateri paket se pa sploh gre tu, ker cifra je možna tudi v reali.

heeroy
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 10. Apr 2006 ob 22:50
T-2: Že imam
Paket: 10/2 zgleda ne za dolgo
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a heeroy » 2. Sep 2006 ob 19:37

Zakaj bi to bilo cudno? Men od T-2 poloznica nikoli ni nizja od 14.000!
Torej: paket:10/2 = 10.000 sit
telefon narocnina: 1000 sit
pogovori: 3000 sit
Sam se za teh 3000 sit pogovorov zelo potrudim da pridem do te cifre! Kar se tice cene impulzov je T-2 res zakon! Samo tako naprej,same pohvale z moje strani!!!

Uporabniški avatar
ircr
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 22:09
T-2: Že imam
Paket: 300/50 + Telefonija + TV HD
Kraj: Koper
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ircr » 3. Sep 2006 ob 12:43

Imel sem 10/2 + telefonijo, pa sem prešel na 8/1 - zato je takšna cena. :D
Slika

check out my webpage => http://ircr.info

Uporabniški avatar
lumpmuck
Faca
Prispevkov: 164
Pridružen: 25. Mar 2006 ob 19:49
T-2: Že imam
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a lumpmuck » 3. Sep 2006 ob 20:39

potem so ti zaračunali prenos paketa morda :?:

MrJerry
Uporabnik
Prispevkov: 34
Pridružen: 18. Avg 2006 ob 09:49
T-2: Še nimam
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a MrJerry » 20. Sep 2006 ob 10:12

Mogoce kdo pomislil, da gre za preprost numericen slucaj? Tko, kot ce bi dobil razun za mobitel 6.666 SIT

Kdo razen tistega, ki je odprl temo in se redkih drugih...

uti
Model
Prispevkov: 241
Pridružen: 5. Maj 2006 ob 13:46
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + IP TV + IP telefonija
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a uti » 20. Sep 2006 ob 11:05

Jaz bi poslal reklamacjo da rajši plačam 6700sit. :!: :lol:

ne sej ne bi. :)
Slika

OrionLady
Nadebudnež
Prispevkov: 430
Pridružen: 11. Jun 2006 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: optika T4
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a OrionLady » 20. Sep 2006 ob 13:57

ah saj ni treba reklamacije posiljat...enostavno novo poloznico napises oziroma ce placujes prek e banke samo zaokrozis navzgor. lahko si siguren da ti tistih par tolarjev ne bodo upostevali pri naslednji poloznici (ce bi jo pa pozabil placat bi ti pa takoj opomin poslali) :)

Odgovori