Stran 1 od 1

Pro plus

Objavljeno: 14. Maj 2013 ob 18:08
Napisal/-a MrTwelveTrees
No pa dajmo....

Moje mnenje glede proplusa, je takšno da tone. Vse kar je še vredno pogledati je 24 ur, Preverjeno, pa še kakšna malenkost.
- 24 ur, čisti marketing, med novicami delajo prispevke za katere folk plača da so notr
- 24 ur.com .... same reklame, in važno da je slabo oblečena ženska n vrhu strani....
- nič več novejših filmov kot pred leti, same ponovitve,
- kanal A, vse kar ima je Svet in moto gp... to je to,
- Vid in Pero show, prav vidi se kok malo denarja jima je proplus dal, tako nekvalitetno narejena oddaja da ni res
v primerjavi z podobno oddajo ki je na rtvslo - Kdo pride na večejo - nima šans.

Re: Pro plus

Objavljeno: 14. Maj 2013 ob 22:15
Napisal/-a webmaher
a tebe je pa Željko plačal da takale okol trosiš :-)
imaš pa prav glede programa... zakaj pa misliš, da je Slak šel nazaj na nacionalko :-)

Re: Pro plus

Objavljeno: 14. Maj 2013 ob 22:30
Napisal/-a MrTwelveTrees
Željko, who ?

ah Slak in podobni menjajo tv hiše ker si zelijo sprememb, ok tudi denar je tu....

Re: Pro plus

Objavljeno: 15. Maj 2013 ob 01:48
Napisal/-a webmaher
Mitrović od Pinka Ponka :-)
finančne spremembe ja to je prvo pol pa vse ostalo :-)
mislim pa da večje krize zaenkrat še ni nenazadnje so lepo tole s Kinom, Otom in Briom izpeljali...

Re: Pro plus

Objavljeno: 15. Maj 2013 ob 11:33
Napisal/-a tonimona
Po moje ne tone, saj se je s T-2 dogovoril, da mi proti plačilu uturijo Pop Kino in Brio. :jao:

Re: Pro plus

Objavljeno: 16. Maj 2013 ob 08:22
Napisal/-a white
Meni osebno je dost bolši Planet TV, boljše oddaje, boljše serije, ... Pro plus kanalov skoraj ne gledam več.

Re: Pro plus

Objavljeno: 16. Maj 2013 ob 08:34
Napisal/-a martis
Res je Planet TV boljši, ima tudi neprimerno boljšo sliko (vsaj HD). Samo formatov predvajanih filmov še ne znajo spreminjati...

Re: Pro plus

Objavljeno: 19. Maj 2013 ob 14:10
Napisal/-a slitkx
Meni je tudi dosti boljši Planet TV.

Re: Pro plus

Objavljeno: 22. Maj 2013 ob 19:28
Napisal/-a Boter
+1 Za planet TV :) -1 za ProPlus*

Re: Pro plus

Objavljeno: 31. Maj 2013 ob 08:09
Napisal/-a kitl
vir:http://www.svet24.si/2013/05/psihicno-n ... Ys.twitter


Se "Popova družina" sesuva?
Psihično nasilje na POP TV?
Pro Plus naj bi odpustil okoli 50 ljudi. Med njimi je kar nekaj takih z mladimi družinami. Poleg tega v javnost curljajo šokantne informacije o katastrofalnem delovnem okolju.
31.05.2013 07:00 , M.S. | Foto: youtube

Najmanj pet odpuščenih sodelavcev družbe ima majhne otroke. Med njimi bi lahko izpostavili dolgoletnega športnega novinarja POP TV, Mirana Tišiča, očeta dveh otrok, ki so ga za nameček odpustili po dolgotrajni bolniški odsotnosti. Nekaj mora biti močno narobe, saj je Pro Plus pred leti še slovel po tem, da je redno zaposlil honorarne sodelavke, ki so zanosile.

Danes je slika povsem drugačna. Tudi sicer zadnje dni v javnosti krožijo informacije o razmerah za delo in predvsem o odnosih med zaposlenimi ter honorarnimi delavci in vodilnimi. Med drugim naj bi od honorarnih sodelavcev terjali dokazila o bolniški odsotnosti. Poleg tega naj bi pred nekaj leti uvedli sistem beleženja odsotnosti z delovnega mesta. To pomeni, da naj bi se morali vsi, tudi ne redno zaposleni za vsak izhod, tudi na malico ali kosilo prijaviti.

Svetla točka Pro Plusa, navajajo naši viri je, vsaj glede na razmere v ostalih medijskih hišah, dopust. Ta naj bi namreč bil plačan, čeprav za »honorarce« precej slabše kot za redno zaposlene. Naj bi pa družba tudi tu uveljavljala svojo voljo in že prej omenjenim »honorarcem« sama določalo število dni letnega dopusta. Še bolj šokantne pa so govorice o domnevnem mobingu, nadlegovanju in izsiljevanju, ki naj bi se dogajalo na Pro Plusu. Nekateri vodilni naj bi namreč zganjali pravo strahovlado.

Šlo naj bi za žalitve na osebni ravni, grožnje z izgubo službe, obračunavanja in vdore v zasebnost novinarjev in ostalih sodelavcev. Zaradi vsega naštetega naj bi kar nekaj članov »Popove družine« pristalo na psihiatričnih zdravljenjih in antidepresivih. Med njimi tudi nekaj znanih televizijskih obrazov. Psihični teror in menda tudi prehud delovni tempo naj bi kar nekaj ustvarjalcev predvsem resničnostnih šovov pripeljalo do zlorabe drog. Zlasti veliko naj bi jih zlorabljalo kokain, ki naj bi jim »pomagal zdržati tempo«. In ta naj bi bil resnično hud.

Veliko ustvarjalcev spletnih portalov je delo opravljalo tudi od doma, za kar pa naj ne bi bili plačani. Poleg tega po nekaterih govoricah vodje nekaterih oddelkov svojim podrejenim niso pustili na kosilo ali odmor za kavo. Tudi pravno se naj družba Pro Plus ne bi držala vseh zakonov. Honorarne sodelavce naj bi namreč metali na cesto še pred iztekom avtorske pogodbe, poleg tega naj tistim, ki so jih odslovili ne bi plačali vsega, kar naj bi jim pripadalo. Ob uveljavitvi pokojninske reforme so menda morali tisti, ki so delali preko avtorske pogodbe podpisati poseben dekret, s podpisom pa naj bi se strinjali s tem, da jim Pro Plus znesek prispevka trže od že tako davčno obremenjenega honorarja. O tem, kakšno politiko vladanja v družbi se naj bi šli vodilni pričajo tudi govorice o odnosih med novinarji in ostalimi. Ti namreč niso bili najboljši, kar naj bi bila posledica načrtnega razkola med sodelavci, ki naj bi ga izvajale posamezne vodje oddelkov (Po principu: Če ne boš sodeloval z nami v vojni proti tvojemu sodelavcu, boš letel iz službe). In iz službe jih je letelo veliko. Torej domnevni načrt do tu deluje. Kot hiša iz kart pa se podira ugled tako imenovane »Popove družine«