Odpiranje foruma

Obvestila in vprašanja v zvezi s forumom

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a RobertM » 20. nov 2010 ob 14:27

BOBI Napisal/-a:Link "nove teme" meni deluje normalno in prikazuje celi čas :shock:
Tudi barvni krogci delujejo pravilno.

Tudi meni deluje OK pa je browser odprt ze tri dni nonstop.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
 
Prispevkov: 2203
Pridružen: 24. dec 2006 ob 13:51
Kraj: Okolica Tolmina
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a tonimona » 20. nov 2010 ob 14:39

Krogci na prvi strani ne delujejo. Link nove teme pa dela prav.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007
Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
 
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. apr 2006 ob 09:09
Kraj: Koper
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a kitl » 20. nov 2010 ob 18:53

Ja ne delujejo.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7821
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a weby » 20. nov 2010 ob 20:05

Komar, mogu bi počakat par ur, ker je od danes naprej na voljo končna razilčica 3.0.8 :P
Slika <-- Čakal 33 dni
weby
Navdušenec
 
Prispevkov: 516
Pridružen: 15. okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a Cobane » 20. nov 2010 ob 23:40

Da posodobim izjavo... Link "nove teme" sedaj deluje tudi meni, zjutraj pa 100% ni, ker sem šel dvakrat preverit. Krogci pa še vedno ne delujejo! Uporabljam zadnji official FF.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:
Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
 
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a KoMar » 20. nov 2010 ob 23:57

weby: Ja, vidim, sem dal na 3.0.8 zdaj :) Čisto prehitri so :P

Krogci res ne delajo, I'm on it!
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3957
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a KoMar » 21. nov 2010 ob 00:00

... and it's fixed :D
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3957
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a NoName » 21. nov 2010 ob 09:10

čemu -RC1, če je že stable zunaj...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika
Uporabniški avatar
NoName
T-2jevec / Administrator
 
Prispevkov: 1999
Pridružen: 16. nov 2006 ob 21:26
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Odpiranje foruma

OdgovorNapisal/-a KoMar » 21. nov 2010 ob 15:59

Smo na stable, saj sem napisal ;)
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3957
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Prejšnji

Vrni se na O forumu

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov