Kam so izginile priponke?

Obvestila in vprašanja v zvezi s forumom

Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a vijavaja » 5. feb 2009 ob 09:06

Iz foruma so izginile vse priponke, tudi upload ni možen. :(
Vljudno prosim administracijo foruma, da pojasni, ali je prišlo do sprememb ali se je s priponkami zgodila napaka.

Hvala.
Slika
vijavaja
Model
 
Prispevkov: 317
Pridružen: 14. nov 2006 ob 18:35
Kraj: Koper
T-2: Že imam
Paket: paket štirica na 10/10 optiki

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a KoMar » 5. feb 2009 ob 17:43

Priponke so začasno onemogočene, ker imam samo 1 mbit uploada :grrpc:
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a Malkec » 5. feb 2009 ob 20:47

Bom pogledal linijo zjutraj.
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:24
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a RobertM » 5. feb 2009 ob 20:58

Ni treba prevec gledat-Dl ne gre preko cca.22M in posledicno kocka TV :cry:
Sinhronizacija najboljsa na ulici :pivo:

Sem cekiral,ker mi ni odpiralo http://t-2.rula.net pa sem se ustrasil,da so mu linijo dol vrgli :shock:
Linija gor-vse OK ampak meni ne dela :cry:

Potem se le spomnim,da sem nekaj "rovaril" po routerju :hmm:
Sedaj pa dela-ma sem se ze prav tresel (lazja oblika delirija) :owned:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
 
Prispevkov: 2211
Pridružen: 24. dec 2006 ob 13:51
Kraj: Okolica Tolmina
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a lithium » 6. feb 2009 ob 09:14

Komar, a to sedaj forum laufaš na domačem serverju? Od kdaj pa to? :hmm:

Lithium
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
 
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a Malkec » 6. feb 2009 ob 10:22

Komar, če maš skonfigurirano 8/1. Kaj si zmanjšal paket?
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:24
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a Mark » 6. feb 2009 ob 10:38

lithium, saj pa je že dolgo nazaj KoMar objavil tole. link
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 3021
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a lithium » 6. feb 2009 ob 10:57

Ja, to vem, da je vse tukaj neuradno, ampak server je včasih bil v nekem cerkvenem subnetu in verjetno na večji liniji :D

Lithium
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
 
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a buneech » 6. feb 2009 ob 15:07

A ni bil server vedno pri Markotu doma, na liniji 10/4, če dobro pomnim?
A si dodal 1 TV ali ti je samo upadla linija?
Trolling is a art.
Uporabniški avatar
buneech
Navdušenec
 
Prispevkov: 695
Pridružen: 25. nov 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a madpanter » 6. feb 2009 ob 15:55

Včasih je bil server v šentviški klasični gimnaziji kjer je bil oz je še neke vrste admin oz je tam poznal admina (za tole nisem zihr glede kaj je bil) in je bil na 100mbit liniji ki pa je bila pomoje od arnesa oz cerkvena ampak to sploh ni pomembno cigava je bla ;-)
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS
Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
 
Prispevkov: 3076
Pridružen: 5. apr 2006 ob 10:02
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a KoMar » 6. feb 2009 ob 18:27

buneech Napisal/-a:A ni bil server vedno pri Markotu doma, na liniji 10/4, če dobro pomnim?
A si dodal 1 TV ali ti je samo upadla linija?

Linija kar sama od sebe upada - najprej sem imel 10/4, nato 10/2 in sedaj 8/1 :?

Sicer pa drži - do lanskega leta sem bil SysOP strežnika bivše gimnazije, sedaj je pa že nekaj mesecev strežnik pri meni doma. Tudi 1 mbit uploada je dovolj za potrebe foruma, vendar žal brez priponk. Za tovrstne zadeve priporočam http://www.shrani.si :pivo:
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a Malkec » 6. feb 2009 ob 21:45

Komar od kod tebi da linija pada iz 10/4 na 10/2 in na 8/1??? Sinhronzacija trenutna je 22/3...
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:24
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a KoMar » 6. feb 2009 ob 22:57

Vedno slabše je delalo vse skupaj in so tehniki že 2x predlagali, da vzamem nižji paket. Televiziji se občasno čisto sfuzla :) Zdej trenutno je kar OK, čeprav pride monter menjat modem v kratkem.
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Kam so izginile priponke?

OdgovorNapisal/-a Malkec » 7. feb 2009 ob 11:16

Obvesti me ko bo modem zamenjal, bom še jaz pogledal. Načeloma s sinhronizacijo ni problema.
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:24
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH


Vrni se na O forumu

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron