Kako ste zadovoljni s forumom in našo ekipo?

Obvestila in vprašanja v zvezi s forumom
Odgovori

Ocenite forum in delo ekipe:

5 - odlično
160
59%
4 - dobro
63
23%
3 - srednje
21
8%
2 - slabo
8
3%
1 - zelo slabo
18
7%
 
Skupaj glasov: 270

Uporabniški avatar
kury
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 2. Jun 2006 ob 17:06
T-2: Že imam
Paket: 1mb
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a kury » 24. Jan 2007 ob 19:52

Glasoval sem 4.Le tako naprej.
lp kury Slika
klikni me

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 24. Jan 2007 ob 21:27

Zdajle sem gledal Siolov forum... Ej tale forum je neskončnokrat boljši! ;)
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1272
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Odgovor Napisal/-a Skorc » 24. Jan 2007 ob 23:22

Hitr učke umit :wink: Zard' SiOL foruma, da ne bo pomote.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2018
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a NoName » 25. Jan 2007 ob 01:26

KoMar napisal/-a:Hh nono, NoName, ne veš, kaj je bil problem in kako smo ga rešili, zato ne sklepaj prehitro ;) Se pa strinjam, da bi moralo tudi v Linuxu prikazovati win-1250 znake, če je vse prav nameščeno.
se pardoniram.. vsekakor pohvale za forum.
kolkr se spoznam na te forume pa vse te reci, je ponavadi problem ali v exportanju baze (ce ze v prvem koraku pri selitvi nardis napako, pol je treba na roke popravlat cel dump, kar vem da zna bolet... govorim iz lastnih izkusenj...
pol druga stvar je, ce pri importanju tistega dumpa nimas zbranga pravega charseta, lahk dobis kake ?umnike namest šumnikov, al pa ce sql server nima podpore tega charseta... al pa preprosto pozabis porihtat /etc/my.cnf
naslednje je pa, ce mesas kak na roke skompajlan php pa libmysqlclient, ki pride s kako binary verzijo mysqla, k jo potegnes z njihove official strani, mislim da tud po defaultu ne dela najbols (pol k porihtas my.cnf, mislim, da je okej)... drgac pa ne vem...
dej za hec vseeno povej, v cem je biu problem, ako se js srecam z njim, da bom vedu kak odreagirat.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3977
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 25. Jan 2007 ob 01:55

Problem je bil, da je večina skript na našem serverju (WordPress, phpBB) lepo delala tudi z UTF bazo, edino LifeType ni - potem sem se ročno lotil njegove baze in nadgradil sam LifeType in je šlo... je blo pa precej bedno, ker je Brumec uporabljal eno staro verzijo + custom template, ki ni bil v UTF.

Uporabniški avatar
kury
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 2. Jun 2006 ob 17:06
T-2: Že imam
Paket: 1mb
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a kury » 12. Feb 2007 ob 19:09

TUDI zelo dobro.
lp kury Slika
klikni me

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 24. Okt 2006 ob 17:47
T-2: Že imam
Paket: 1/1+TV+telefonija
Kraj: Ajdovščina

5-ka

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 13. Feb 2007 ob 11:53

Ej, čista petka.....predvsem nimdi, ki rešuje žensko izgubljeno dušo! :D :oops:

Uporabniški avatar
zigi
Znanec
Prispevkov: 58
Pridružen: 16. Jan 2007 ob 20:42
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10+1xPSTN+2xIPTV
Kraj: Ljubljana-Šiška

Odgovor Napisal/-a zigi » 13. Feb 2007 ob 19:42

Še posebej dobro je, da se na tem forumu lahko pogovarjaš z zaposlenimi pri t-2 in ti oni kaj porihtajo (hvala t-2 jevcem, so včasih edina rešitev v zagatah)! Pa fajn prijazen folk pa velk novega izveš :D

shizo-cat
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 12. Feb 2007 ob 09:58
T-2: Že imam
Paket: TV+internet 4MB
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a shizo-cat » 14. Feb 2007 ob 08:46

Forum definitivno zasluži 5.

Sem brez besed...
Slika

Uporabniški avatar
HunterMan
Model
Prispevkov: 284
Pridružen: 19. Mar 2007 ob 23:13
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL
Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije

Odgovor Napisal/-a HunterMan » 20. Mar 2007 ob 02:19

5- enostavno carji ste, tuki 3x prej zvem kot kjerkoli drugje.

Uporabniški avatar
obi
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 843
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 18:26
T-2: Že imam
Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
Kraj: ljubljana - medvode
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a obi » 20. Mar 2007 ob 22:48

lepo slišat pohvale.

Uporabniški avatar
toni
Guru
Prispevkov: 771
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 20. Mar 2007 ob 22:53

Samo tako naprej pa bo vse OK. Čista 5 :D :D

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 10. Apr 2007 ob 23:04

Jaz pa imam eno vprašanje zate, Komar. In sicer, zakaj je forum tolikokrat nedosegljiv? Težave s strežnikom?

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3977
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 11. Apr 2007 ob 00:21

Jap... delamo na tem, da se zmanjša število izpadov :)

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 11. Apr 2007 ob 10:51

Software ali hardware? :wink:

Odgovori