Preurejen "server room"

Obvestila in vprašanja v zvezi s forumom

Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 9. sep 2009 ob 18:08

Slika
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a T2_Delavec » 9. sep 2009 ob 18:20

:plosk: :owned:
Optika 100/10
T2_Delavec
Starešina
 
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a Seeker » 9. sep 2009 ob 19:55

Katera škatla je med ASUS switchem in T-2 modemom?
Uporabniški avatar
Seeker
Navdušenec
 
Prispevkov: 644
Pridružen: 29. avg 2006 ob 21:41
T-2: Že imam
Paket: Kraljevi

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 9. sep 2009 ob 20:25

Siemens Gigaset 3070 ISDN :)
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 9. sep 2009 ob 21:38

Da pohvalim še UPS:

Slika

Brez ELES-a zdržimo 132 minut!
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a Mark » 9. sep 2009 ob 21:55

Dokler se ti modem v tej sendvič postavitvi preveč ne pregreva bo ok :)
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 3024
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 9. sep 2009 ob 22:03

Modem se ima super :)
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a lithium » 9. sep 2009 ob 22:06

Tale UPS sploh ne ve, da je kaj na njemu :)
Po kontrolnih LED sodeč :D

Lithium
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
 
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 9. sep 2009 ob 22:08

Jp, ker je samo 7% obremenjen :) Ni dovolj, da bi se prva ledica prižgala :)
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a turist » 9. sep 2009 ob 22:34

KoMar Napisal/-a:Modem se ima super :)


Zebe ga pa ne ! :)
Slika
Slika - Mobilno
Uporabniški avatar
turist
Model
 
Prispevkov: 301
Pridružen: 7. sep 2007 ob 10:58
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 optika(100/10) +2x tel +fax

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a kitl » 10. sep 2009 ob 14:12

KoMar a se ti modem res nič ne pregreva? Ker moj je vroč kot hudič :hudicek:
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7892
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 50 Mbit/s 2x TV

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 10. sep 2009 ob 14:55

Ne gledam tok pr0na kot ti zgleda :hudicek:
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a Anubis » 10. sep 2009 ob 17:15

Kaj imas za en software za UPS? A je na Linuxu?
Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
 
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. mar 2006 ob 17:05
Kraj: Zokiville
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a KoMar » 10. sep 2009 ob 18:57

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
 
Prispevkov: 3964
Pridružen: 17. mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Preurejen "server room"

OdgovorNapisal/-a Anubis » 13. sep 2009 ob 20:20

Kaksne pa so kaj specifikacije serverja, pa koliko el. energije kuri? Ce ni "poslovna skrivnost". :mrgreen:
Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
 
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. mar 2006 ob 17:05
Kraj: Zokiville
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Naslednji

Vrni se na O forumu

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost