Še vedno smatram da lažeš pa če ti je prav ali ne zavajaš !! Ne moreš bit u minusu in to smatram zavajanje in laž. Pojdi v politiko tam bi dobila veliko dela.dikobraz napisal/-a:Lej, verjamem, da imajo hujše probleme, ampak kdo mene, študentko, ki se sama preživlja, vpraša kakšne probleme imam jaz??
Jaz temu ne bi rekla počasnost, ampak malomarnost! Če sem vse poravnala 4.februarja, a je tak problem en list z enim stavkom poslat sodišču. Pa še to razumem, da se pomota lahko zgodi, ampak po tem,ko je sodišče naredilo izvršbo sem 5 krat šla tam in jih klicala, pa so me skos drkali v glavo in si nekaj zmišljevali!
Drugač pa me sploh ne zanima v kakšni situaciji je t2! Kar se mene tiče lahko jutri propade, ker z njimi nočem več imet nobene zveze.
Ne vem zakaj ti sploh odgovarjam, če me ti tle napadaš in govoriš, da jaz lažem. No, da ti razložim, lahko ti tut izpisek računa pošljem, da vidiš, da ne lažem
Ja, nisem imela denarja na računu, ampak sodišče se ti lahko usede na račun in zato imam -400e. Ne sodišče, ne t2 nista še dobili ta denar (se pravi ni še knjiženo), ker ga jaz nimam na računu. Ampak so ga na nek način rezervirali in v trenutku ko dobim plačo, sodišče bo uzelo ta denar in ga dal t2. A si zdej zadovoljen z odgovorom?
btw. po 100 klicih danes sem končno dobila kopijo umika, ki so jo poslali sodišču. In so napisali, da sem terjatev poravnala 16.3 hahah, tako da če kdo laže, je to t2!
t2 rula, res!
Drugače sama sebe drkaš v glavo.
Če pa te ne zanima stanje T2 pol pa ne piši stanje katero je neresnično.