Servisne strani

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
DrM007
Model
Prispevkov: 309
Pridružen: 7. Avg 2006 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Optika: 200/20, IPTV, VoIP =)
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DrM007 » 17. Nov 2006 ob 15:45

OrionLady napisal/-a:nora ideja... niti pod razno nisem za kej takega... ze to z zapisanimi dohodnimi in odhodnimi klici lahko kdo prav grdo proti tebi uporabi (recimo ljubosumni moz/zena, paranoicni starsi...)... da bi bili pa se klici posneti... jao
Se strinjam s tvojim stališčem - a so primeri, ki si jih navedla slabi.
mož/žena je lahko ljubosumen/a samo če mu da partner razlog za to. podobno starši nikoli niso DOVOLJ paranoični. Še posebej ob današnji mladini. Proti povečanemu nadzoru so praviloma tisti, ki pomanjkanje nadzora izrabljajo. Na tak ali drugačen način.

Je pa res, da to ni dobra ideja, če telefon uporablja več oseb. Sicer pa to sploh ni nova ideja. Telefonske tajnice obstajajo že celo večnost.
SlikaSlika

OrionLady
Nadebudnež
Prispevkov: 430
Pridružen: 11. Jun 2006 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: optika T4
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a OrionLady » 17. Nov 2006 ob 15:53

ma sem govorila o bolezenski posesivnosti...

jah jaz recimo sem pri svojih 22 se vedno otrok svojih starsev... in ceprav mojim starsem nisem dala se nikoli nobenega razloga, da bi mi morali prisluskovati, to ne pomeni, da po telefonu vedno govorim o takih stvareh, ki bi jih oni lahko slisali. to je pac moja zasebnost...
ce hocjo pa starsi nadzorovat mularijo, naj pa resijo ta problem z zicnim telefonom sredi dnevne sobe :roll:

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 22. Nov 2006 ob 08:54

There is a problem with this website's security certificate.


The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
Click here to close this webpage.
Continue to this website (not recommended).
More information


If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.

For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

tole se odpre ob kliku na servisno stran
se kako da rešit te nadloge ?

Uporabniški avatar
Balonar
Guru
Prispevkov: 990
Pridružen: 20. Avg 2006 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Balonar » 22. Nov 2006 ob 08:58

Tako da T2, da kakšen tolarček več in kupi trusted certifikat :)

mislim, pa da ga lahk označiš da ga sprejme vedno avtomatsko .. permanently

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 22. Nov 2006 ob 13:07

Slowhand napisal/-a:There is a problem with this website's security certificate.


The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
Click here to close this webpage.
Continue to this website (not recommended).
More information


If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.

For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

tole se odpre ob kliku na servisno stran
se kako da rešit te nadloge ?
To se ti dogaja pri Internet Explorerju 7? Ker jaz na Windows Vista+IE7 dobim isto sporočilo!
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 22. Nov 2006 ob 19:11

Yp.IE 7
v nastavitvah mi še ni uspelo odpraviti tega...
mogoče bi na t-2 res morali poskrbeti za drug certifikat

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 22. Nov 2006 ob 19:18

Sej so naročeni, ampak traja mesece... :cry:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 22. Nov 2006 ob 19:45

sej mam cajt počakat... :D

sam ne prov dolg :D

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 3. Dec 2006 ob 18:26

Kaj ima še kdo drug težave pri dostopanju do FTPja?
Connecting to ftp://freeweb.t-2.net/ , 03 dec 2006 17:21:04
500 No Data (Winsock error #11004)
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 3. Dec 2006 ob 18:45

Kaj ne more nihče probat ?
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

titu
Faca
Prispevkov: 192
Pridružen: 12. Apr 2006 ob 22:37
T-2: Že imam
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a titu » 3. Dec 2006 ob 18:53

meni dela (89 nabor)
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Dec 2006 ob 18:55

Antrax, tale napaka je na client side - torej pri tebi! :wink:
Optika 100/10

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a dal » 3. Dec 2006 ob 18:55

meni tudi dela.

Connected to fiona.t-2.net.
220 ProFTPD 1.3.0 Server (T-2 FreeWeb FTP service) [84.255.209.76]
...

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 3. Dec 2006 ob 18:56

Problem pri meni je ko hočem dostopati preko programa FTP Commander(http://www.internet-soft.com) mi javi tisti error. Ko pa vtipkam ftp v browser pa dela vse normalno. Pa podatki v FTP commanderju so pravi pa ne vem zakaj ne laufa. Na druge ftpje pa se mi poveže tak kot mora
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a dal » 3. Dec 2006 ob 18:57

WSANO_DATA
(11004)
Valid name, no data record of requested type.
The requested name is valid and was found in the database, but it does not have the correct associated data being resolved for. The usual example for this is a hostname -> address translation attempt (using gethostbyname or WSAAsyncGetHostByName) which uses the DNS (Domain Name Server), and an MX record is returned but no A record - indicating the host itself exists, but is not directly reachable.

Odgovori