[Imam] 10/10

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
duck
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 18:10
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

[Imam] 10/10

Odgovor Napisal/-a duck » 17. Mar 2006 ob 18:13

In nisem prav nič zadovoljen. Zelo sem razočaran nad T-2. Naročnik sem od 8.12. in ze takrat sem prijavil, da mi dela VDSL s hitrostjo 10/2 namesto 10/10. Potem se je za nekaj casa hitrost dvignila celo na 10/4 in potem spet na 10/2. Na helpdesku ne znajo nič pametnega povedati. Kličem pa jih vsak teden.

Uporabniški avatar
Sine
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 18:08
T-2: Že imam
Paket: T3 MEGA
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Sine » 17. Mar 2006 ob 18:24

Na helpdesku ti tud ne moremo nič kaj boljšega povedat...verjetno pride do prevelikih izgub na tvoji lokaciji kar je posledica dotrajnega omrežja ali pa še kakšnih zaščit, ki jih ma Telekom na tvoji liniji. Raje vzami paket 10/2...itak je še vedno bolje kot ADSL.
Zadnjič spremenil Sine, dne 18. Mar 2006 ob 01:50, skupaj popravljeno 1 krat.

duck
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 18:10
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a duck » 17. Mar 2006 ob 18:58

Od centrale sem oddaljen 768m. Ocitno je vrhniska napeljava v ku***. Poznam tudi nekoga, ki zivi tik zraven centrale in mu net ne dela tako kot mora.
Slika

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3978
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 17. Mar 2006 ob 19:01

Je na ~800 m sploh možno imeti 10/10? Kolikor jaz berem, je to vprašljivo :? čeprav na straneh z generičnimi informacijami o VDSL piše, da bi moralo delati :)

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 17. Mar 2006 ob 19:11

Poročajo da do 1000m parice še komajda potegne 10/10 (seveda ob kvalitetni napeljavi).

Odgovori