Naknadno narocilo

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Naknadno narocilo

Odgovor Napisal/-a Anubis » 16. Apr 2006 ob 20:22

A ima ze kdo izkusnje glede tega, kako je, ce naknadno narocis kako storitev? Npr. ze imam internet in bi narocil TV - a je to "od danes na jutri" (in grem sam po opremo) ali pa je ravno tako treba cakati nekaj casa, da pride monter?

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 16. Apr 2006 ob 20:32

Pomoje morš poslat dopis, najbolje pa da zraven še napišeš da bi sam prevzel opremo če je možno. Drugače boš pa moral počakati monterja ja.
Slika Optika od 30.5.2008

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 16. Apr 2006 ob 23:59

Pošlji dopis samo ! Pa podpisat se ne pozabi !!!:lol:
Slika
Slika
Slika

heeroy
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 10. Apr 2006 ob 22:50
T-2: Že imam
Paket: 10/2 zgleda ne za dolgo
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a heeroy » 17. Apr 2006 ob 21:26

In pripravi 25000 sit Ce narocis ko ti monter pride prvic,je brezplacno Vsa druga narocila so placljiva Konkretno TV pride 25 k hehehe Tud jest bi si zdej omislu kj drugega,sam je drag sport in se ne splaca :?

hartigan
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:55
T-2: Še nimam
Paket: AmisDSL

Odgovor Napisal/-a hartigan » 17. Apr 2006 ob 22:07

Torej če bi hotel sedaj imet poleg neta še telefonijo moram kupt
CPE naprava z enim PSTN/FAX vmesnikom 15.000 62,59 ?

to domnevam je VRG z 3 porti
----------------
over and out
----------------

heeroy
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 10. Apr 2006 ob 22:50
T-2: Že imam
Paket: 10/2 zgleda ne za dolgo
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a heeroy » 17. Apr 2006 ob 22:14

Tko nekak :D

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 17. Apr 2006 ob 22:45

Aja? To pa ni nic spodbudno za T2, zlasti se ob dejstvu, da internet povezava dela po Evropi super, do ZDA so pa route precej neoptimalne in do mojega providerja celih 24 nodov, na koncu pride response tam v rangu 300-400 ms, upload/dowload cez FTP pa je 2x-3x slabsi kot pri Arnesu. :(

Da ne bom na koncu se na kabelski z Arnesom ostal in pocakal, da pride Eurodocsis2, kjer bodo cene konkurencne T2 (ce bo vsaj tako kot ima Triera)... :roll:

white
Nadebudnež
Prispevkov: 355
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:20
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Odgovor Napisal/-a white » 25. Apr 2006 ob 03:37

Če imaš internetno storitev in želiš dodatno naročit še IP telefonijo ali IP televizijo, ni potrebno nikakršnega doplačila. Lahko prideš direktno na T-2 in napišeš doopis, prevzameš brezplačno en TV vmesnik in Vood142 kamor boš vmesnik priklopil. Če želiš slučajno 2 vmesnika za tv boš dodatnega plačal 25000 SIT, brezplačno boš pa dobil Vood292 ki ima več portov.

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 9. Maj 2006 ob 20:58

Zanimivo, da na T2 podpori dobis tako eno kot drugo informacijo (torej enkrat da je treba placati, enkrat pa da ni treba placati)...

Verjetno pa bi v primeru placila moral placati 40k SIT + prikljucnina... kar je "rahlo" veliko... (25000 za STB, 15000 za CPE (ne vem, zakaj nimajo modema z vec izhodi...), plus eventuelna "prikljucnina"). :shock:

Odgovori