Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 568
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Atoll » 21. Feb 2011 ob 11:12

Optika v KR dela BP :)
Cord cutter.

SigiSi
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 19. Nov 2007 ob 09:00
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Gornja Radgona

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a SigiSi » 22. Feb 2011 ob 21:03

Spet kaka povezava s tujino mrknila? :(

gepardus
Model
Prispevkov: 240
Pridružen: 28. Mar 2007 ob 17:14
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (20/4 + 2xHDTV + mob.)
Kraj: Maribor

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gepardus » 22. Feb 2011 ob 21:05

Tudi v Mariboru so te težave. Polovica strani ne dela (slovenske delajo vse, dela pa tudi nekaj strani iz tujine). :nevem:
Slika - čakal 32 dni
Slika (VDSL2) - čakal 1 dan !
Zadovoljen uporabnik T-2 storitev.

GregecSLO
Navdušenec
Prispevkov: 638
Pridružen: 29. Sep 2009 ob 18:29
T-2: Že imam
Paket: 20/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a GregecSLO » 22. Feb 2011 ob 21:07

Tudi v LJ...
Mal dela tujina, mal ne...

Siol pa tujina čisti mrk...

Tomek
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Jan 2008 ob 12:25
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Tomek » 22. Feb 2011 ob 21:07

Jap tudi MS mrk...

Titan
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 4. Sep 2006 ob 15:45
T-2: Še nimam
Paket: Odšel drugam
Kraj: Polzela

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Titan » 22. Feb 2011 ob 21:09

Na Polzeli je isto dela,nedela

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 22. Feb 2011 ob 21:11

Kranj optika tud skor nič ne dela.

nicky
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 9. Dec 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a nicky » 22. Feb 2011 ob 21:15

KP- slovenske linije šibajo, tujina pa ne.
T2 rules!

GregecSLO
Navdušenec
Prispevkov: 638
Pridružen: 29. Sep 2009 ob 18:29
T-2: Že imam
Paket: 20/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a GregecSLO » 22. Feb 2011 ob 21:16

Huh zanimivo da tracerouti pridejo skozi...
Pa SMTP tudi...

Sam WWW 80 ne?

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1303
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 22. Feb 2011 ob 21:19

NM skoraj vsa tujina ne deluje, kaj smo v Liibiji :D

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7901
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Feb 2011 ob 21:20

tezava je pri vseh operaterjih....
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gjural » 22. Feb 2011 ob 21:21

meni vse dela z googlovim DNS-jem 8.8.8.8 :) z T-2 jevimi pa ne.

saj logično da je blo v DNS-jih če ti tracert dela in skype ter podobno.
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 22. Feb 2011 ob 21:23

Jest mam enga od t2 in od googla pa se zmeri ne dela
prek telefona tud jebe (simobil).
Zadnjič spremenil Ahiles, dne 22. Feb 2011 ob 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Poznavalec
Uporabnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 4. Mar 2009 ob 01:21
T-2: Že imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Poznavalec » 22. Feb 2011 ob 21:25

Neglede na DNS-je..večina strani ne dela.

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gjural » 22. Feb 2011 ob 21:26

zato pa maš na voljo 2 , 3 ali vče dns-jev... če en ne dela pol proba drugega.
Slika
Slika
Slika

Odgovori