Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 569
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Atoll » 30. Okt 2015 ob 07:59

Včeraj je nekaj časa delalo samo nekaj strani, recimo ta forum ni bil dosegljiv. Ko sem zamenjal DNS na 8.8.8.8, so bile vse strani spet dosegljive.
Cord cutter.

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2084
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 20:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a NoName » 30. Okt 2015 ob 10:06

Atoll še enkrat.. Si lahko malo bolj specifičen, oz. mi privat sporočiš tvoje naročniške podatke? Seveda pred tem DNS resolvanje obrneš nazaj na T-2.. Pa bomo poanaliziral...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 569
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Atoll » 30. Okt 2015 ob 11:02

Danes dela T-2 DNS normalno naprej. Naročniške podatke imaš na ZS.
Cord cutter.

Alex
Nadebudnež
Prispevkov: 355
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 17:03
T-2: Še nimam
Paket: Nimam več!
Kraj: Vidim, da nič ne vidim.

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Alex » 4. Dec 2015 ob 12:14

Ljubljana Rudnik - T-2 počepnil. Total blackout.

GregecSLO
Navdušenec
Prispevkov: 638
Pridružen: 29. Sep 2009 ob 18:29
T-2: Že imam
Paket: 20/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a GregecSLO » 4. Dec 2015 ob 12:24

+1

Uporabniški avatar
topsy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 2. Sep 2006 ob 19:07
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a topsy » 4. Dec 2015 ob 12:41

na Vrhniki smo že od 27.11 brez vsega :idea: :cry:
Slika

Alex
Nadebudnež
Prispevkov: 355
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 17:03
T-2: Še nimam
Paket: Nimam več!
Kraj: Vidim, da nič ne vidim.

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Alex » 4. Dec 2015 ob 13:23

We're back.

Uporabniški avatar
topsy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 2. Sep 2006 ob 19:07
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a topsy » 4. Dec 2015 ob 14:09

in takoj Rakovnik pod sistemskimi obvestili. Kako je možno da za Vrhniko ni nikjer nobenega obvestila pa čeprav traja izpad že 1 teden?
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a atepej » 4. Dec 2015 ob 14:19

kaj so ti rekli na hd
Slika

Uporabniški avatar
topsy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 2. Sep 2006 ob 19:07
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a topsy » 4. Dec 2015 ob 14:47

Da so dobili obvestilo od Telekoma da naj bi bilo do 7.12 porihtano ??
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9107
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Dec 2015 ob 14:52

ja lahko da je kje na ulici kabel/optika poškodovana in je potreben gradbeni poseg, ne vem
kera ulica ?

Uporabniški avatar
topsy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 2. Sep 2006 ob 19:07
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a topsy » 4. Dec 2015 ob 15:24

Ker slučaj...je pred pol ure prišel telekomovec,ker je pač njihova optika v bloku, in je rekel da je bilo šele danes!?! javljeno iz T2 na Telekom napaka. Crknilo vse skupaj je pa 27.11 okoli 11ure dopoldne. Porihtal je pa tudi v 5minutah, ker je bil samo izklopljen kabel... Če je to res da je bilo šele danes javljeno na telekom se bojim da bo nekdo najebal tam pri vas :evil:
Slika

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 351
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a NoBody » 4. Dec 2015 ob 17:33

Daj podatke na privat da preverim

Lp
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1344
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a oyoy » 10. Dec 2015 ob 21:19

centrala lucija, izpad?
tudi pri sosedu ne dela t-2 ...
Slika

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 805
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a jst1 » 10. Dec 2015 ob 21:22

Sej v Sežani tudi vse crknilo. Pa niti telefon ne dela od help deska. Bo to zdej mesečna/ tedenska praksa?

Odgovori