Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Dec 2017 ob 21:18

Uporabi Facebook t-2 stran.

Čeprav se mi zdi to smešno.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gorann3
Model
Prispevkov: 262
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 26. Dec 2017 ob 21:27

Nekj casa je delalo po prvem izpadu zdaj pa ze par ur ne

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3493
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a atepej » 26. Dec 2017 ob 22:56

Pozdravljeni, trenutno beležimo povečan obseg klicev v naš klicni center, zato vseh klicev v tem trenutku ne moremo sprejeti. Prav tako beležimo izpad storitev na širšem območju Slovenije. Za nevšečnosti se vam v naprej opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.
Slika

Uporabniški avatar
obiskis
Model
Prispevkov: 200
Pridružen: 20. Jan 2007 ob 13:45
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega
Kraj: Kranj

Izpad

Odgovor Napisal/-a obiskis » 13. Jan 2018 ob 08:49

Je kje zabeleženo kaj se dogajalo včeraj zvečer do danes 1:00 13.1.2018

ni bilo interneta, tv je na srečo deloval

bjan
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 13. Mar 2018 ob 22:23
T-2: Že imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a bjan » 13. Mar 2018 ob 22:32

Zdravo, zanima me če je to normalno da že od 8.3.do danes 13.3. Še vedno nimamo internetne povezave? Prijavo napake smo javili takoj prvi dan, naslednji dan pa je bil tehnik že pri nas in rekel da je napaka na strani Telekoma.
Več kot to pa še vedno nevem. Ali je možno da nobeden na T2 in Telekomu ne ve nič!?

Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 568
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Atoll » 19. Mar 2018 ob 16:12

Ima še kdo težave z dostopom do interneta?

Že spet dela. Očitno kratek DNS hiccup.
Zadnjič spremenil Atoll, dne 19. Mar 2018 ob 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Cord cutter.

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a oyoy » 19. Mar 2018 ob 16:13

ja, zgleda da so težave, ampak počasi prihaja k sebi ... :D
Slika
Slika

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 12. Apr 2018 ob 00:45

Še komu malo prej prekinilo?
Nekje okoli 00:30-00:40

VDSL, Maribor

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 747
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 12. Apr 2018 ob 09:19

Bila so dela...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

xerces8
Nadebudnež
Prispevkov: 494
Pridružen: 3. Sep 2006 ob 14:45
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 12. Apr 2018 ob 10:59

Kje?

Na https://www.t-2.net/delovanje-sistema nič ne piše za ta dan, ne v arhivu, ne v "nenapovedane prekinitve".

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 12. Apr 2018 ob 20:30

Meni že par dni meče ven wifi. Ko izklopim škatlo iz elektrike za 10 min, je ok za cca. 24 ur. Je to tudi morda povezano z izpadi, o katerih pišete?

Sent from my G8341 using Tapatalk

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Apr 2018 ob 20:47

Wifi nima veze z izpadi. testiraj na kabel.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 17. Maj 2018 ob 21:12

IPTV na PC ne deluje. Pri prijavi na t2togo mi javlja da imam napačno geslo oz. uporabniško ime. Se odklikam na info. glede izpadov kjer je objavljeno da sistem deluje pravilno. Nato se odklikam na https://horizont.t-2.net/ kjer me pričaka "Povezava z bazo neuspešna !". Kličem na HD kjer pravijo da bo vse OK za tren oka, ampak še vedno nič ne deluje. Ima kdo podoben problem?

dbx
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 14. Jan 2008 ob 11:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: LJ-Brod

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a dbx » 17. Maj 2018 ob 21:23

tv2go meni dela, horizont pa mi javi enako napako kot tebi.
Slika

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 17. Maj 2018 ob 21:29

dbx

Pa ti dela na računalu ali samo kot app na tablici/telefonu? Jaz pri prijavi dobim "Prijava v aplikacijo trenutno ni mogoča. Prosimo poskusite kasneje."

Odgovori