Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 17. Maj 2018 ob 21:38

Poskusil še na telefonu. Delalo 5 min, sedaj je tudi tu prenehalo.

dbx
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 14. Jan 2008 ob 11:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: LJ-Brod

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a dbx » 17. Maj 2018 ob 21:39

tv2go mi dela na računalniku in telefonu.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Maj 2018 ob 21:56

Meni pa tv2go dela tako na računalniku kot tudi telefonu. Posledično to ni splošen izpad in boš moral biti z opisom napake malo bolj specifičen.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Maj 2018 ob 21:57

nekaj se dogaja, stran od kluba t2 dela pa ne dela....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 2. Mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a coffeetime12 » 17. Maj 2018 ob 22:03

mikrohard

Ne vem kako bolj specifično naj še opišem. Na računalu se ne morem prijaviti: "Prijava v aplikacijo trenutno ni mogoča. Prosimo poskusite kasneje." Na telefonu mi je delalo 5 min nato se je vse skupaj ustavilo. Poskusil ponovno, a brez uspeha. Če se odklikam na https://horizont.t-2.net/, dobim: "Povezava z bazo neuspešna !" Sedaj mi tudi obisk www.t-2-.net ne deluje. Restiral modem, spet brez uspeha.
Javil na HD, kjer so mi rekli, da je napaka že bila javljena ter da tudi oni nimajo notranje povezave do programov in da bodo vse skupaj odpravili v 15 min. Sedaj je od prijave minilo cca 2 uri.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Maj 2018 ob 22:06

Torej ni res, da ti "tv2go" ne deluje, temveč ti "prijava v tv2go" ne deluje. To je velika razlika pri opisu napake. Tistim, ki so že prijavljeni (tako kot recimo jaz) tv2go brez težav deluje.

PS: Očitno jim je crknil server, ki je odgovoren za avtentikacijo uporabnikov (internih in eksternih).

raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a raceboy » 18. Maj 2018 ob 17:35

...ce lohko tle napisem. kaj obstaja oz. bo kdaj, da se recimo ID narocnika lahko spremeni v neko uporabnisko/nickname ime? mal je zoprno tiste cifre iskat, ce nimas autocomplete vzgan

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Maj 2018 ob 19:43

sej te lahko najdejo tudi po telefonski št. če si t2 naročnik + DAVČNA

ampak drugače, ne bodo ugoditi tvoji želji.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

frgo
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 20. Nov 2013 ob 08:13
T-2: Že imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a frgo » 18. Okt 2018 ob 12:59

A so kakšne znane težave?

Pred več kot uro je internet odletel in od takrat ne kaže znakov življenja. Lokacija Trebnje.

LP

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3493
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Okt 2018 ob 13:04

Mislim, da težav v omrežju ni - kliči na 064 064 064
Slika

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Nov 2018 ob 11:35

A še komu zajebava internet danes? Že od ene dveh zjutraj (24.11.2018) mi je skoz prekinjalo TV2Go, nehalo redno syncat podatke z backup serverjem, strani nalaga kakor se spomne ampak večino čas timeoutajo al pa se nalagajo celo večnost, potem pa se vse vrne za kratek čas v stanje kot da vse dela ok. Probam Speedtest in gre z max hitrostjo. Tisti trenutek očitno. Pol pa spet nič ne dela. Ravno ko sem hotel poslat tole sporočilo se je vse skupaj spet obesilo.

Potem sem klical na 064 064 064 in je gospodična preverjala in ni bilo nič vidnega, naprej pa mi potem ni znala oz mogla pomagat, ker na Huawei-ovo škatlico nimam obešen Innbox ampak lasten router. Nekaj je sicer rekla, da je resetirala na daljavo ampak kakor sem zastopil naj bi bila komanda za reset Innboxa. Ampak od tistega trenutka naprej pa mi backup server spet dela na polno, strani odpira instantno, nič se ne obeša itd.

What's the catch, da se vse začne na random obešat potem pa reset hardwara, ki ga sploh nimam priklopljenega gor reši težavo?

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 178
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 24. Nov 2018 ob 11:45

Si prepričan, da ni naredila le reset Huawei škatlice..?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1670
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 24. Nov 2018 ob 12:06

Drugič ob težavah najprej sam rebootaj vse network naprave, predenj kličeš na support. Če reboot ne pomaga, potem je šele čas, da pokličeš na support.

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Nov 2018 ob 12:44

Sej sem rebootal router in Huawei škatlico, pa ni bilo nič drugače, zato sem pa klical pol.

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 386
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 24. Nov 2018 ob 13:18

Iiiiiin spet se je povezava čist posrala. 5x mogu kliknit refresh da je sploh naložilo tale forum pa še to je trajalo skor pol minute... :roll:

Odgovori