Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Maj 2019 ob 11:30

Preden bo to folk pogruntal.... bodo zelo jezni.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a madpanter » 13. Maj 2019 ob 11:31

Tudi fiksna telefonija nagaja,...
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Maj 2019 ob 11:37

Najboljše da vse crkne, da bo folk šel mal ven na zrak, ne pa da neki na pol...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Maj 2019 ob 11:38

Slika
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 317
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni minimum
Kraj: Postojna

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 13. Maj 2019 ob 11:40

Ledenko napisal/-a:Telekomovo mobilno omrežje padlo dol. Tisti, ki imate na mobilnikih nastavljeno omrežje na ročno Telekom, nastavite (vsaj začasno) na samodejno, da boste vsaj približno dosegljivi. ;)
Jah, če je T2 omrežje dosegljivo.... Drgač pa faqu knje :grr:

edit:

https://www.facebook.com/TelekomSloveni ... 4391310243

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a kitl » 13. Maj 2019 ob 12:16

K sreči imam T2 omrežje na TS-jevem pa res ne dela nič.
Slika


Lp, Kitl

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 148
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 13. Maj 2019 ob 12:44

Na T-2 pa zdaj posledično GPRS ne vzpostavi zveze... Zgleda se je bazna zabulala, ker je TeleKAK izpadel...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3493
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Maj 2019 ob 12:58

Očitno ja
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2235
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a RobertM » 13. Maj 2019 ob 13:07

MrTwelveTrees napisal/-a:Najboljše da vse crkne, da bo folk šel mal ven na zrak, ne pa da neki na pol...
Res je 8)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3493
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Maj 2019 ob 13:10

To je pač prvo omrežje v Sloveniji a ne?
Slika

Lynx
Novinec
Prispevkov: 19
Pridružen: 26. Jul 2017 ob 21:28
T-2: Že imam
Paket: T3 Giga

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Lynx » 13. Maj 2019 ob 13:49

Jaz sem imel ročno na Telekom pa mi sedaj sploh ne najde t2 omrežja tudi če dam na samodejno.
V istem telefonu mi na službeni SIM najde omrežje t2 BP.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Maj 2019 ob 13:53

Na Dnevniku ob 13h je bilo rečeno da so napako odpravili, men še vedno ne dela, kljub resetu telefona.

edit: dela, sam traja celo večnost

edit2: eh... klicanje v Telekom omrežju ne dela.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gali
Znanec
Prispevkov: 93
Pridružen: 26. Jan 2009 ob 14:41
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 Telekom optika
Kraj: LJ-Vič

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a gali » 13. Maj 2019 ob 13:59

meni klicanje s T-2 SIM ne dela niti v Telekom niti v T-2 omrežju, lokacija Ljubljana

Uporabniški avatar
clio24v
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 20. Avg 2008 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a clio24v » 13. Maj 2019 ob 14:00

Meni dela tko cca 1 minuto potem pa spet brez omrežja. Zna bit da bo še nekaj časa trajalo da se omrežje zrihta.

Poslano z mojega ONEPLUS A5000 z uporabo Tapatalk
Lexus Style

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a kitl » 13. Maj 2019 ob 15:38

Men je čudno da tisti, ki so pacprav pri telekomu pa vse deluje. Že dva kolega sem srečal pa nimata teh težav.
Slika


Lp, Kitl

Odgovori