Izpadi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Tosho » 27. Jan 2020 ob 21:26

Jap...
Slika

sinisa_20
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 27. Avg 2014 ob 00:06
Kontakt:

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a sinisa_20 » 27. Jan 2020 ob 21:27

Ribnica, ne dela

Poslano z mojega SM-N960F z uporabo Tapatalk


matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1281
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: t-4 tera optika
Kraj: Novo mesto

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 27. Jan 2020 ob 21:29

Novo mesto ne dela. Šarec odstopi in katastrofa😂

Uporabniški avatar
ervins
Model
Prispevkov: 212
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 16:36
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH
Kraj: Kranj/Primskovo

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a ervins » 27. Jan 2020 ob 21:30

Kranj tudi ne dela
Slika

replay
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 16. Okt 2006 ob 19:01
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: kamnk

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a replay » 27. Jan 2020 ob 21:33

Kamnik ne dela TV

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1830
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 27. Jan 2020 ob 21:34

Nikjer ne dela. Ni treba pisat lokacije. Izpad na centralni lokaciji.

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Tosho » 27. Jan 2020 ob 21:35

Že drugič danes, al kako.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7330
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jan 2020 ob 21:37

joj..... še spletna stran od T2 je dol padla to je že komedija :)

ne pustijo da bi ljudje videli status omrežja kjer piše deluje brez napak ! :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1337
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Skorc » 27. Jan 2020 ob 21:38

Ja, domena je down.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1337
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a Skorc » 27. Jan 2020 ob 21:40

T-2 tv2go:
"Trenutno posodabljamo TV storitve. Prosimo, poskusite kasneje."
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7330
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jan 2020 ob 21:45

Slika
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7330
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Jan 2020 ob 21:46

Kot vidite zgoraj se vsi motimo, vse deluje kot mora !
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
albrehti
Faca
Prispevkov: 155
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 20:33
T-2: Že imam
Paket: T-3 GIGA - VDSL
Kraj: Žiri

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a albrehti » 27. Jan 2020 ob 21:50

MrTwelveTrees napisal/-a:
27. Jan 2020 ob 21:45
Slika
Tole je res komedija. Kadarkoli kaj ne štima, je na spletni strani vedno obvestilo, da je vse OK. :jao:

Nas majo mal za :blbl:
Ivan
└---┬-x-┬----┘

krepki45
Model
Prispevkov: 316
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 27. Jan 2020 ob 21:57

App ne dela dela box

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 222
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Izpadi

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 28. Jan 2020 ob 23:35

Kako pa je implementirano to stanje sistema? Kateri dogodki povzročijo, da se to spremeni? :hmm:

Kot predlog za TV pa bi bilo lepo, da bi na zaslonu izpisalo, ko je napaka na strani T-2 in ne pri uporabniku :) S tem bi se prav tako izognili nepotrebnim klicem na HD :idea: :nevem:

Odgovori