Pogodba - vprasanje !

Splošni pogovori o T-2
Mlchk
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 11:42
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV
Kraj: Škofja Loka

Pogodba - vprasanje !

Odgovor Napisal/-a Mlchk » 19. Mar 2006 ob 16:31

Takrat, ko sem izpolnjeval prijavo sem napravil 2 napaki in takoj sporocil na narocnisko sluzbo [mail], torej st. TV vmesnikov bi moralo biti 0 (kar imamo samo en TV) ali je, ce dam enko misljen tisti settopbox, ki ga itak dobis [brezplacno]?

Druga napaka je varnostni paket, to pa lahko takoj zamenjam ane?
Sporocil sem napake v pogodbi na narocnisko sluzbo. Upam, da bodo poslali cimprej novo pogodbo, na tej ne morem nic popraviti ,,na roko'', ane? Potem ni veljavna?

Prosim, ce mi odgovorite [pa se posebej to glede TV vmesnikov].

LP,
Mlchk

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3977
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 19. Mar 2006 ob 16:34

Jaz sem tudi naročil IP TV in sem dal pri št. vmesnikov 1; mislim, da je tkao prav, če rabiš samo en STB.

Mlchk
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 11:42
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a Mlchk » 19. Mar 2006 ob 16:35

A lahko, kdo, ki ga ze uporablja T-2 + TV, da potrditev, da sva s komarjem storila prav?

Pa se nekaj, izgleda sem orenk zajebal pri prijavi za pogodbo:
Naročnik telefonskega priključka
Naročnik storitev T-2 je tudi naročnik telefonskega priključka
Ime in Priimek: *
Šifra kupca (na Telekomovem računu):


Če nočem IP telefonije, bi to moral pustiti prazno, ane?
Sam pa sem mislil, da to pač moraš izpolnit, ker spodaj
itak označiš, da telefonije ne naročiš.

Uporabniški avatar
blaze666
Uporabnik
Prispevkov: 34
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:36
T-2: Že imam
Paket: T-2 trojček
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a blaze666 » 19. Mar 2006 ob 18:22

Na T-2 imaš možnost priklopa do 3 TV-je, se pravi če vidva potrebujeta 1 Amino za 1 TV potem v pogodbo vneseš 1.
Kar se tiče ostalih podatkov o telefoniji jih ravno tako vneseš, pač samo odklikaš da želiš obdržati obstoječi tel. priključek. Važno, da ne zaj*beš na tistem delu pogodbe kjer so storitve, ki jih želiš naročiti pri T-2. Saj pa v bistvu vse lepo piše, samo lepo počasi je treba prebrat :wink:


LP!
Slika
Slika

Mlchk
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 11:42
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a Mlchk » 19. Mar 2006 ob 19:15

Aha, potem je vse v redu, na prejeti pogodbi ni nič od varnostnega paketa, ga bom pa potem spremenil. :)

Uporabniški avatar
blaze666
Uporabnik
Prispevkov: 34
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:36
T-2: Že imam
Paket: T-2 trojček
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a blaze666 » 19. Mar 2006 ob 21:24

Mlchk napisal/-a:Aha, potem je vse v redu, na prejeti pogodbi ni nič od varnostnega paketa, ga bom pa potem spremenil. :)
Tudi jaz sem se takrat zmotil ob izpolnjevanju spletnega obrazca, pa sem kar z belilom pobrisal in popravil...poslal nazaj, pa ni bilo nič narobe :D
Slika
Slika

Mlchk
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 11:42
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a Mlchk » 19. Mar 2006 ob 21:34

blaze666 napisal/-a:
Mlchk napisal/-a:Aha, potem je vse v redu, na prejeti pogodbi ni nič od varnostnega paketa, ga bom pa potem spremenil. :)
Tudi jaz sem se takrat zmotil ob izpolnjevanju spletnega obrazca, pa sem kar z belilom pobrisal in popravil...poslal nazaj, pa ni bilo nič narobe :D
Hehe, caki, sej na prejeti pogodbi ni nc od varnostnih paketov, vsaj jst nimam, pa sm 20x obrnu list :)

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 19. Mar 2006 ob 21:43

Pogodbe se spreminja z kemičnim svinčnikom, da so jasno vidne spremembe in da je poleg vsake spremembe dodan podpis naročnika. Tako na T-2 vedo, da je uporabnik sam spreminjal podatke.
Varnostni paketi pa so samo na obrazcu in ne na pogodbi vendar se upoštevajo. Če jih želiš spremeniti, to označi pod dodatne storitve ali pošlji pismen dopis Na Brnčičevo 41, 1000 Ljubljana.

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stajerc » 26. Mar 2006 ob 15:18

Dopisi jim niso "jaća strana" Bolje se je osebno oglasit :wink:
Slika
Slika
Slika

picero
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 24. Mar 2006 ob 01:02
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a picero » 27. Mar 2006 ob 09:27

Tisti, ki ste ze docakali dostop, povejte prosim kako je postopek izgledal. Jaz sem zaenkrat poslal prijavo po internetu, dobil nazaj pogodbo v dveh izvodih, ki sem jo tudi vrnil. Kaj pa sedaj? Kdaj vrnejo pogodbo podpisano tudi z njihove strani in koliko potem še čakaš na priklop?

dtusek
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 27. Mar 2006 ob 12:04
T-2: Še nimam
Paket: Telekom d.d. FTTH 20/20
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a dtusek » 27. Mar 2006 ob 12:05

jz sm se zmotu in sm poklicu nj mi novo poslejo. in mi je tip reku da nj dopis poslem kaj morjo popravt in sm ga res poslal. in sm cez 2 dni dobu novo pogodbo. jo podpisu in odposlal ;) zdej pa cakammmmmmmmmmmm

FRAN
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:33
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA VDSL
Kraj: Slov. Konjice

Odgovor Napisal/-a FRAN » 27. Mar 2006 ob 14:21

picero napisal/-a:Tisti, ki ste ze docakali dostop, povejte prosim kako je postopek izgledal. Jaz sem zaenkrat poslal prijavo po internetu, dobil nazaj pogodbo v dveh izvodih, ki sem jo tudi vrnil. Kaj pa sedaj? Kdaj vrnejo pogodbo podpisano tudi z njihove strani in koliko potem še čakaš na priklop?
Ne vznemirjaj se z čakanjem na priklop. Začne se tako, da ostaneš brez telefonske povezave. Želim ti pa, da ne boš dalj časa brez telefonije oz. klicnega dostopa do interneta, če ga imaš.

Nujno bi bilo, da bi T-2 najprej opravil svoje delo za določenega naročnika in šele potem naročil preklop parice pri Telekomu :!:
Slika

MiranR
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 19:34
T-2: Še nimam
Kraj: ob letaliscu SKOKE

Odgovor Napisal/-a MiranR » 27. Mar 2006 ob 15:17

FRAN napisal/-a:
Ne vznemirjaj se z čakanjem na priklop. Začne se tako, da ostaneš brez telefonske povezave. Želim ti pa, da ne boš dalj časa brez telefonije oz. klicnega dostopa do interneta, če ga imaš.

Nujno bi bilo, da bi T-2 najprej opravil svoje delo za določenega naročnika in šele potem naročil preklop parice pri Telekomu :!:
Ja Fran, te podprem, res ne vem zakaj najprej narocijo odklop telefona, pa potem cakas na vse skupaj, brez telefona in interneta.

Ponavljam pa predlog nekoga, zal ne vem kdo je to napisal, glasi se pa takole.

Najprej narocite storitev pri T-2, ko vam mesec dni vse deluje OK, potem sele narocite odklop telekoma. Malo drazja varinata, pa doooooostiiii zivcev prihrani.
:D

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 27. Mar 2006 ob 15:19

in kako to misliš izvest?
Slika Optika od 30.5.2008

Uporabniški avatar
opajec
Model
Prispevkov: 256
Pridružen: 24. Mar 2006 ob 10:39
T-2: Že imam
Paket: 8/1+2 TV+tel
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a opajec » 27. Mar 2006 ob 16:55

tudi mene zanima,kako to izvest
Slika <čakal več kot 6 mesecev

Odgovori