Napake, težave na strani www.t-2.net

Splošni pogovori o T-2

Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 11. mar 2013 ob 18:29

Tema kjer sporočate napake, in težave na interneti strani www.t-2.net

poudarjam, samo glavna strano od T-2 in NE servisna stran.

primeri:
- napaka v ceniku - cenovni kalkulator
- povezava (link) ne dela
- ne prikazuje slik/animacij

itd....
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6275
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 11. mar 2013 ob 21:19

V kalkulatorju pri t4 tera napačna hitrost na optiki. Ne vem, zakaj piše "do 2 sprejemnika". Ali v teh paketih ni mogoče vzeti dodatnega sprejemnika? V kalkulatorju je možno dodati dodaten sprejemnik.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a atepej » 12. mar 2013 ob 09:21

Najprej dobro jutro. Glede gvoje napake (do dva sprejemnika) - to ni napaka. V paketu ti pripadata dva SD/HD sprejemnika, lahko pa seveda vzameš samo enega, cena pa po moje ne bo kaj nižja.

EDIT: Hitrost je res narobe napisana
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2977
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 16. mar 2013 ob 16:59

Vem, da dobiš 2 HD sprejemnika, zanima pa me ali lahko vzameš tudi tretjega ali je omejitev 2?

Bolje bi bilo napisano: paket vsebuje 2 HD sprejemnika. Dodatek TS optika ni "brezplačen" pač pa je vključen v ceno.

Hitrost je tudi do 100/20, ni mogoče nadgraditi na npr. 100/100 (blesava birokratska omejitev).
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a Skorc » 16. mar 2013 ob 17:13

Torej ... do dva HD. Upravičen si do dveh - za naročnino tega paketa boš plačeval enak znesek, če vzameš enega ali dva vmesnika. Vsak nadaljnji pa, seveda, po ceniku. Glede omejitve nadgradnje hitrosti interneta pa ne gre enačiti z najemom dodatne strojne opreme.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1201
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 17. mar 2013 ob 12:09

No, mislim, da sem se dovolj jasno izrazil in nisem nikjer enačil omejitve nadgradnje in najem dodatne opreme.

Povedal sem samo, kako bi lahko napisali, da bi bilo manj sporno oziroma bolj jasno za bralca. Do 2 sprejemnika in "brezplačen" dodatek je zelo nejasno in sporno.

Spotoma pa sem omenil še birokratsko oviro, ki je milo rečeno blesava.

Toliko iz moje strani, me veseli, da moram razlagati nepismenim, ki ne razumejo besedila.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a Skorc » 17. mar 2013 ob 15:33

Ah ... srboritnež si. Tvoje besede: "(blesava birokratska omejitev)" je omejitev ali prosta izbira?
Ampak, kot si zapisal ... naj bo po tvoje in hvala, da razlagaš nepismenim.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1201
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 17. mar 2013 ob 16:36

ok, to smo razčistili, da se tukaj javlja samo napake na strani www.t-2.net ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6275
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a jurcek » 17. mar 2013 ob 21:25

Ko klikneš na osnovni strani t-2 klub te vrže na omrežje t-2 :=))

lp
Slika
jurcek
Navdušenec
 
Prispevkov: 629
Pridružen: 17. mar 2006 ob 19:03
Kraj: maribor
T-2: Že imam
Paket: 20Mbps / 2Mbs

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 21. mar 2013 ob 18:10

Če odpreš stran https://www.t-2.net te preusmeri na https://www.t-2.net/prijava/obrazec/prijava.php

Sicer ni napaka, sem mislil, da omogočate tudi šifrirano brskanje po vaši strani.

Nekaj časa nazaj je https preusmerilo na servisne strani.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 22. mar 2013 ob 14:16

Napačna cena za nadgradnjo mobilnih paketov.

http://www.t-2.net/ponudba/paketi/t-4-tera
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 22. mar 2013 ob 21:57

brisani ......., držite se topica.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6275
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a starfotr » 24. apr 2013 ob 16:46

V programskih shemah oziroma spisku programov, kjer so linki na spletne strani TV postaj, ni linka za planet tv.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
starfotr
Nadebudnež
 
Prispevkov: 454
Pridružen: 7. sep 2010 ob 14:28
Kraj: Vrhnika
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a rossi » 6. maj 2013 ob 20:49

http://www.t-2.net/novice/2013/04/glaso ... alent.html

V splošnih pogojih je napaka v 2. odstavku OPIS STORITVE. Prvi stavek...
rossi
Navdušenec
 
Prispevkov: 655
Pridružen: 16. dec 2007 ob 19:27
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

OdgovorNapisal/-a rossi » 12. maj 2013 ob 13:54

Še tole dejte mal popravt oz. odstrant...

http://wap.t-2.net/?
rossi
Navdušenec
 
Prispevkov: 655
Pridružen: 16. dec 2007 ob 19:27
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO

Naslednji

Vrni se na Splošno

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov