Napake, težave na strani www.t-2.net

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5037
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 4. Sep 2018 ob 07:24

Ja za nekaj minut je bilo napačno nastavljeno.

Uporabniški avatar
Spiko
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 21:07
T-2: Že imam
Paket: net+tel
Kraj: Kranj

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Spiko » 11. Sep 2018 ob 22:38

https://www.t-2.net/paketi spodaj kjer so pogosta vprašanja če klikneš na katero od njih se ne zgodi nič... Google Chrome. v konzoli lahko vidimo error (kljub izključenemu blokiranju oglasov)

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 182
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 12. Sep 2018 ob 10:34

Spiko, najlepša hvala za opozorilo. Bomo uredili.

Lep pozdrav, Romana
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Prispevkov: 916
Pridružen: 23. Maj 2008 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: išče alternativo

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a kekoke » 14. Jun 2019 ob 16:05

Ni napaka na strani T-2, že tretji dan pa ne morem dostopati do katerekoli strani T-2 iz firefoxa na eni lokaciji in to je edina stran kjer mi napiše:

"Varna povezava ni uspela

Med povezovanjem na www.t-2.net je prišlo do napake.

Strani, ki si jo želite ogledati, ni mogoče prikazati, ker ni mogoče preveriti pristnosti sprejetih podatkov.
O napaki obvestite lastnike spletne strani."
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Uporabniški avatar
PaJo
Model
Prispevkov: 204
Pridružen: 22. Maj 2007 ob 12:56
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 - služba
Kraj: Slov. Bistrica

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a PaJo » 14. Jun 2019 ob 18:39

Pobriši piškotke v Firefoxu za domeno t-2.net in potem zopet magično deluje.

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 8. Jul 2019 ob 22:59

lahko bi nekdo pogledal zakaj forum ze teden dni ni dostopen preko tapatalka?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1925
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Jul 2019 ob 23:08

Zato, ker je bil nadgrajen in tapatalk funkcionalnost odstranjena. Je omenjeno v kategoriji "O forumu" na dnu foruma.

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 9. Jul 2019 ob 10:01

in zakaj je bila odstranjena podpora za tapatalk? saj to je pa ja najbolj enostaven pogled na forume....

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2268
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a RobertM » 9. Jul 2019 ob 10:50

Prosim, da nadaljujeta > viewtopic.php?f=6&t=9462
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

T-2 spletna stran

Odgovor Napisal/-a Veron » 14. Maj 2020 ob 22:18

Že nekaj časa opažam, da ko grem na T-2 spletno stran, meni (hamburger) in izberem Prilagodljivi paket -> T4 se nič ne zgodi. Klik ne deluje.

v consoli najdeš nekaj takega:
index:1 juhej naprej
in gtm.js error
VM269:3 Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
at <anonymous>:3:99
at gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1140
at c (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1142)
at nd (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:958)
at e (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1029)
at gtm.js?id=GTM-KPNGNC:921
at Array.<anonymous> (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1030)
at Object.$b (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1029)
at Xj (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1030)
at Zj (gtm.js?id=GTM-KPNGNC:1032)
Probal na več napravah, doma, na LTE (kjer ni nobenega adguard blokerja)

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 832
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40
Kraj: Republika prlekija

Re: T-2 spletna stran

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 15. Maj 2020 ob 00:31

meni dela, preusmeri ma na: https://www.t-2.net/paketi/t4
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: T-2 spletna stran

Odgovor Napisal/-a Veron » 15. Maj 2020 ob 08:04

windows 10 + chrome = dela (na prenosniku) danes

včeraj sem gledal na stacionarnem (w10 + chrome) pa ni hotelo (console izpis zgoraj).
Zdele gledam na telefonu (ios + chrome) in tudi ne dela

stefnko
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 3. Mar 2020 ob 21:18
T-2: Že imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a stefnko » 15. Maj 2020 ob 20:36

To se dogaja na Oranžni paketi in Prilagodljivi paketi, kjer moraš, da kaj vidiš, izbrati možnost;
(desni klik)-odpri v novem oknu!!! (FIREFOX)
Za nepoučenega uporabnika ali celo novega, popolnoma neuporabno!

Odgovori